Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 18.00, în play-off, Viitorul Cluj – Metalurgistul Cugir | Presiune pe “roș-albaștri”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir (locul secund, 42 de puncte) este sub presiune înaintea deplasării de la Cluj, partida din prima rundă a play-off-ului Seriei a 9-a, cu Viitorul (poziția a 4-a, 34 de puncte).

Cugirenii vind după două înfrângeri la rând, ultima reprezentație fiind o aspră corecție încasată pe teren propriu cu liderul CS Hunedoara, un usturător 2-5, cu 3 goluri încasate în superioritate numerică, cea mai apăsătoare înfrângere pe teren propriu din ultimul deceniu. O victorie în cele 8 jocuri susținute în acest an au “roș-albaștrii”, 4-0 cu Viitorul Cluj acasă, în 16 aprilie, în același timp tânăra garnitură condusă de Marius “Papi” Popescu producându-le cugirenilor primul eșec din 2022, un 2-1 în 18 martie, rezultat cu care a realizat calificarea în play-off.

Clujenii au remizat etapa trecută la Ungheni, rezultat ce a avantajat Cugirul, dar și așa Metalurgistul își simte amenințat locul secund, în condițiile în care are derby sâmbătă, acasă, cu Unirea Ungheni, aflat pa 4 “lungimi” în spate! În continuare sunt probleme de efectiv, cu Tăban și P. Păcurar indisponibili de durată. Se nădăjduiește în revenirea lui I. Grozav și recuperarea parțială a lui M. Lupu (are nevoie de mască de protecție după o fractură nazală) și Cocan.

Meciul cu liderul a fost un coșmar pentru noi. Poate am greșit și eu, că am făcut multe schimbări în distribuție, dar am avut și probleme medicale. Au fost enorm de multe greșeli individuale, care ne-au costat. Trebuie să strângem rândurile, să trecem peste acest moment, să uităm ce s-a întâmplat. Suntem într-o pasă proastă, avem aceste două jocuri decisive, la la Cluj este un meci în care suntem obligați să luăm puncte„, a declarat Lucian Itu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea