Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 17.00, Arieşul Turda – Metalurgistul Cugir *Opric are şansa să devină liderul seriei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Întâlnirea dintre Arieşul Turda şi Metalurgistul Cugir, contând pentru Liga a 3-a se va desfăşura astăzi, de la ora 17.00 şi contează pentru Seria a 5-a a eşalonului terţ. Trei deplasări la rând stau în faţa nou-promovatei de sub Drăgana, meciuri la Turda, Pâncota şi Baia Mare, dar Metalurgistul Cugir trăieşte momentul şi speră ca la finele etapei a 5-a din Liga a 3-a să urce în fotoliul de lider. Condiţii: un rezultat pozitiv pe Stadionul „Municipal” din Turda, în conjunctura în care liderul Naţional Sebiş, ce are un punct mai mult, joacă la CS Oşorhei.

*După 3, vine 4?

Conjudeţenii sunt pe val, cu trei victorii consecutive şi intenţionează să-şi prelungească seria fericită, mai ales că au în faţă o echipă Arieşul 1907 Turda care, la fel ca şi „viruşii verzi”, n-a cunoscut gustul victoriei, având numai trei puncte, remize interne cu Unirile din Jucu şi Dej, dar, atenţie şi un punct afară, la CS Oşorhei – principala pretendentă la promovare! „Suntem fericiţi pentru acest start bun, cel mai mare câştig al echipei fiind publicul minunat care ne-a susţinut la Cugir. Le mulţumim fanilor şi îi aşteptăm în continuare alături de noi în număr cât mai mare. Ne aşteaptă trei deplasări de foc, însă prin muncă, dăruire şi ambiţie, vom încerca să aducem cât mai multe puncte”, a apreciat Bogdan Petric, directorul sportiv al Metalurgistului.

*Fără G. Goronea…

Cugirenii nu l-au mai înregimentat pe ex-uniristul R. Moga (negocieri eşuate), l-au recuperat pe fundaşul I. Buta, dar nu pot să-l folosească pe G. Goronea (probleme la genunchiul drept). „Repet acelaşi lucru, abordăm fiecare meci cu gândul la victorie, deci şi implicit cel de la Turda. Trebuie să jucăm la nivelul aşteptat şi să luăm puncte. Problemele s-ar datora prestaţiei proprii, nu cauzate de forţa adversarului, numai noi ne putem încurca şi ne vom pune piedică, dacă nu vom evolua la potenţialul firesc”, a apreciat antrenorul Marius Opric.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea