Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 15.00, FC Municipal Baia Mare – Metalurgistul Cugir *Trupa lui Opric vrea să depăşească al 6-lea val!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, de la ora 15.00, în Liga a 3-a, o partidă interesentă va fi între cele două nou-promovate, FC Minicipal Baia Mare şi Metalurgistul Cugir.
„Liberă” în intermediară, la a treia deplasare consecutivă şi înaintea derby-ului cu liderul Naţional Sebiş, de săptămâna viitoare, Metalurgistul Cugir vrea să-şi prelungească seria magică. Echipa lui Opric are 5 etape de invincibilitate, cu 13 puncte cucerite din 15 posibile şi n-a mai cunoscut gustul înfrângerii din runda inaugurală, acum 42 de zile, la Oşorhei.
Duelul extern de astăzi, de pe „Viorel Mateianu”, are loc de la ora 15.00 şi contează pentru etapa a 8-a a Ligii a 3-a. Nou-promovata FC Municipal a suferit marţi primul eşec acasă, cu Şoimii Pâncota, grupare ce a remizat cu Metalurgistul vinerea trecută, este unica grupare din Seria a 5-a ce a smuls puncte liderului (1-1 la Baia Mare) şi are în componenţă veterani precum C. Bota, D. Toma (şi antrenor), Hodor sau Duruş. „Este un joc dificil, întâlnim o echipă care a pierdut extrem de greu acasă, dar suntem gata să luptăm, să dăm totul pentru a învinge. Sper să fim lăsaţi să jucăm, iar arbitrajul de la Pâncota să fi fost numai o întâmplare”, a declarat Marius Neagu.
*Revine Goronea, lipseşte D. Grozav
Din tabăra cugirenilor, ce şi-au încasat primele cuvenite pentru parcursul de senzaţie, va lipsi D. Grozav – gripat, dar vor reintra G. Goronea, absent trei întâlniri în urma accidentării de la Dej şi Trăşcan – în urma suspendării. „Este un alt joc de campionat pe care vrem să-l câştigăm. Ştim că nu va fi deloc uşor la Baia Mare. Avem un adversar ce n-a pierdut cu prima clasată, dar noi ne dorim iarăşi un rezultat pozitiv şi să luăm puncte”, a apreciat antrenorul Marius Opric, clasat pe locul secund, cu 13 puncte la activ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea