Rămâi conectat

Sport

Antrenorul Călin Moldovan (Metalurgistul Cugir): „Meritam mai mult puncte în tur”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir s-a aflat etape bune printre contracandidatele „şepcilor roşii” în bătălia la vârf în Seria a 5-a a eşalonului terţ, însă ultimele două jocuri interne, cu „U” Cluj şi Sănătatea Cluj, partide în care s-au pierdut 5 puncte, au cântărit în economia stagiunii de toamnă, încheiată pe poziţia a 4-a.

Rezultatele în ansamblu sunt bune, dar nu pe măsura jocului etalat în majoritatea partidelor, prestaţii apreciate de echipele împotriva cărora am jucat. Pe de altă parte, am pierdut copilăreşţe foarte multe puncte din pricina erorilor individuale. Cu mai multă atenţie, cu siguranţă iernam mai sus”, a declarat antrenorul Călin Moldovan, ce merită felicitat pentru inspiraţia dovedită în cazul lui Andrei Făgărăşanu, „reprofilat” ca măsură de criză atacant şi devenit golgheterul seriei, cu 14 reuşite. Comparaţie, în cele 15 etape ale turului, fotoliul de lider al Seriei a 5-a a fost ocupat de „U” Cluj – 5 etape, Industria Galda, Metalurgistul Cugir şi Performanţa Ighiu – câte 3 etape, Fotbal Comuna Recea – două runde.

*Accidentările şi problemele de arbitraj

Gruparea de sub Drăgana a dus la bun sfârşit stagiunea deşi a avut un efectiv redus numeric şi subţiat şi din pricina accidentărilor de durată, vezi exemplele Şuteu, Scurtu sau Şt. Radu. „Ne-am confruntat cu mari probleme de lot, Şuteu şi Scurtu absentând perioade îndelungate. De asemenea, în meciuri importante ne-am lovit de greşeli flagrante de arbitraj îndreptate împotriva noastră”, a mai spus „principalul” Cugirului. Metalurgistul se va reuni în 15 ianuarie (e posibilă o amânare cu o săptămână a startului pregătirii), iar deocamdată strategia este în „stand bye”, un lucru fiind cert: „ţintele” primordiale vor fi jucătorii tineri, care să conteze ca juniori şi în ediţia 2018-2019. „Strategia de achiziţii o vom stabili de comun acord împreună cu conducătorii, o să discutăm pe această temă. Plecările, dacă vor fi, sunt condiţionate de transferurile pe care le dorim, dacă reuşim să le facem”, a încheiat antrenorul „roş-albaştrilor”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea