Rămâi conectat

Ştirea Ta

Analize medicale gratuite pentru femei la Spitalul Judeţean Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 19 – 30 martie femeile din Alba Iulia, dar şi din alte localităţi ale judeţului pot beneficia de analize gratuite – test Babeş – Papanicolau, EKG, măsurarea tensiunii arteriale, pre-screening de osteoporoză. Aceste analize se pot face la un cabinet special amenajat în cadrul Ambulatoriului Spitalului Judeţean  de pe strada Muşeţelului.

Potrivit directorului de îngrijiri al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, Maria Oneţiu, se vor putea realiza 50 de recoltări pe zi de probe Babeş-Papanicolau, respectiv 600 de recoltări de sânge. Acţiunea se desfăşoară în cadrul campaniei „Martie – luna femeii sănătoase“.

„Am pus la dispoziţie un cabinet în cadrul ambulatoriului de pe strada Muşeţelului. Toate cunoştinţele şi capabilităţile spitalului vor fi angrenate în cadrul acestei activităţi“, a spus managerul Spitalului Judeţean,  Nicoleta Coşarcă.

Programări se pot face la numărul de telefon 0736.768764 şi prin adresa de e-mail [email protected].


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea