Rămâi conectat

Actualitate

Zi de coșmar pentru clienții unei bănci din România. Mii de oameni au rămas fără bani pentru că au cardurile blocate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zi de coșmar pentru mii de clienți ai uneia dintre cele mai cunoscute bănci din România. Aceștia au avut cardurile blocate ore-n șir. Oficialii băncii au reacționat și le-au transmis clienților ce trebuie să facă până când se va remedia problema.

Probleme mari pentru cei cu carduri la Banca Transilvania. A fost o zi de coșmar pentru aceștia. Au întâmpinat mari probleme la plata cu cardul, anunţă banca. Reprezentanţii băncii au transmis că încearcă să resolve problemele cât mai repede.

Banca Transilvania a trimis o poziţie oficială în legătură cu intermitenţele în funcţionarea cardurilor. „La BT au fost anumite intermitenţe azi în ceea ce priveşte cardurile, aşa cum am anunţat oficial.

Ne pare rău pentru disconfortul generat. Am fost şi suntem pe baricade în sediile noastre, prin Call Center, Facebook şi Sediul Central.

Acolo unde este cazul, oferim clienţilor asistenţă în mod direct, aşa încât aceştia sunt rugaţi să ne contacteze la numărul de telefon 0264 30 80 28”, au transmis reprezentanţii BT, anunță adevarul.ro

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea