Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Y. Camara spre Ceahlăul, B. Spătaru în Moldova

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Multe necunoscute ascunde vacanţa fotbalistică în Cetatea Marii Uniri, divizionara secundă tremurând în continuare din pricina crizei financiare. Cum mutarea lui Fabian Himcinschi la AEK Atena nu s-a finalizat deocamdată (grecii n-au răspuns de o săptămână propunerii uniriste), pentru tânărul vârf de atac se vizează concretizarea altor variante, de genul Olympiakos Pireu (Grecia) sau Cesena (Italia). Vânzarea junelui atacant reprezintă unica soluţie momentană pentru a se face rost de bani, iar situaţia actuală aduce destulă tensiune şi perpetuarea incertitudinii. „Dacă nu facem rapid rost de bani totul se duce de râpă, ajungem să ne desfiinţăm. E o situaţie dezastruoasă la Unirea, bate vântul prin conturi. Aşteptăm să ne preia Roşia Montană Gold Corporation, dar până atunci trebuie să vindem unu-doi jucători ca să supravieţuim”, a comentat unul dintre şefi.
lOferte din Est
Prin intermediul lui Eutin Bojin, fundaşul francez Yamodou Camara (23 ani) va ajunge la Ceahlăul Piatra Neamţ, urmând ca în această săptămână să semneze un contract valabil pentru trei sezoane cu nou-promovata în Liga 1. Venit în iarnă la Unirea, jucătorul format la AS Nancy a jucat 9 partide pentru „alb-negri” şi şi-a creat o cotă excelentă în acest retur. Un alt echipier al albaiulienilor, mijlocaşul dreapta Bogdan Spătaru (25 ani), pe care actualii şefi n-au dorit să-l păstreze are variante pentru viitoarea destinaţie, din Moldova, de la Ursidos Chişinău (a acces în primul eşalon, antrenată de… Gabi Stan) sau din Liga 1, de la Concordia Chiajna.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea