Rămâi conectat

Sport

Week-end încărcat pentru sportivii CS Unirea Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Weekendul care stă să înceapă se anunţă a fi unul destul de încărcat pentru sportivii clubului CS Unirea Alba Iulia, ce vor lua startul în trei competiţii importante la atletism şi orientare. La fel cum ne-am obişnuit în ultimii ani echipa naţională de marş a României are în componenţă sportive albaiulience. Ana Maria Groza va participa la senioare alături de craioveanca Claudia Ştef, iar junioarele Francisca Molnar şi Mihaela Acatrinei vor concura la categoria junioare 1, respectiv junioare 2, situaţie care face dovada iarăşi că Alba Iulia înseamnă un centru de performanţă în ceea ce priveşte marşul românesc. Cele trei componente ale CS Unirea Alba Iulia vor reprezenta România la Campionatele Balcanice ce se vor desfăşura la Bucureşti sâmbătă, 9 aprilie.
Alte două atlete uniriste sunt înscrise în proba de semimaraton din cadrul Maratonului Internaţional de la Cluj Napoca, programat tot sâmbătă, cu acest prilej Alina Boholţan şi Andra Ologu urmând să schimbe aerul tare din cantonamentul de la Băile Felix cu aerul universitar de pe Someş. De asemenea, Radu Milea şi Florin Ţuncu vor face deplasarea în Bulgaria pentru a fi prezenţi la Brown Cup, competiţie din cadrul Federaţiei Internaţionale de Orientare ce se va desfăşura la Veliko Târnovo (Bulgaria) în perioada 8-10 aprilie 2011. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea