Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Vremea în weekend-ul 12-14 iulie 2019 : Temperaturi în scădere, cu maxime cuprinse între 20 -29 grade Celsius

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Vremea în weekend-ul 12-14 iulie 2019 : Temperaturi în scădere, cu maxime cuprinse între 20 -29 grade Celsius

Potrivit meteorologilor, vremea continuă să fie răcoroasă în cea mai mare parte a ţării, iar joi se face şi mai frig. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade, iar cele minime între 9 şi 18 grade, uşor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(Anm), vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade, iar cele minime între 9 şi 18 grade, uşor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, intensificări de scurtă durată ale vântului şi descărcări electrice după-amiaza local în sud şi în zonele de deal şi munte, iar noaptea cu precădere în sud-est. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Pe suprafeţe mici se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate.

Joi, temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale pentru a doua decadă a lunii iulie în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza şi seara când local în zonele de deal şi de munte şi izolat în rest vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în cursul zilei la munte şi pe arii restrânse în celelalte regiuni.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei şi 28 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 6…7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 17…18 grade pe litoral.

Vineri, vremea va fi în general frumoasă, dar temperaturile se vor menţine uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, când izolat, mai ales în zonele de munte, vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 4…5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 18…19 grade pe litoral.

În weekend, la începutul intervalului, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, apoi vor marca o scădere. Probabilitatea pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului va fi mai ridicată în ultimele două zile ale intervalului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Obligațiile și excepțiile pentru plata Rovinietei în 2024: Ce trebuie să știe șoferii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Obligațiile și excepțiile pentru plata Rovinietei în 2024: Ce trebuie să știe șoferii În 2024, șoferii din România trebuie să achite rovinieta pentru utilizarea anumitor categorii de drumuri. Rovinieta este o taxă de drum obligatorie pentru toți șoferii care folosesc infrastructura națională de șosele, iar costul variază în funcție de gabaritul vehiculului. Conform promotor.ro, șoferii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea