Rămâi conectat

Sport

Volei Blaj – Dinamo 3-0 | Echipa din „Mica Romă” e prima după sezonul regular, cu 4 puncte avans!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a câștigat și partida cu Dinamo, în Sala „Timotei Cipariu”, scor 3-0 (25-13, 25-23, 25-14, meci restanță din etapa a 18-a, și a încheiat sezonul regulat al Diviziei A1 pe prima poziție a ierarhiei, având 4 puncte avans față de contracandidata CSM Târgoviște, pe care a învins-o ieri de o manieră entuziasmantă, tot în minimum de seturi.

Play-off-ul începe luni, 14 martie, cu un nou meci acasă (al 4-lea consecutiv într-o săptămână), cu CS Medgidia, tot la ora 19.00.

O partidă facilă, cu durata de 67 de minute, în care Dinamo a pus mici probleme în setul secund, când s-a apropiat la 24-23, a avut iarăși parte de o asistență numeroasă. În distribuția oaspetelor s-au regăsit Marisa Radu (20 de ani, ai cărei părinți sunt originari din Ocna Mureș) dau și Maria Karakasheva, fosta echipieră a gazdelor, ce a făcut 7 puncte. Gergana Dimitrova și Victoriia Russu (Volei Alba Blaj) au reușit câte 13 puncte fiecare.

Echipa din „Mica Romă” a strâns 60 de puncte în cele 22 de partide (20 de victorii și două înfrângeri) și are acum prima șansă la recucerirea titlului.

Constrânsă din pricina problemelor avute în februarie cu cazurile de Covid-19, formația din Alba a trecut peste un program infernal, cu 5 meciuri pe prima scenă în numai 9 zile, bifând a 6 victorie la rând în întrecerea internă.

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova –13 puncte, Nađa Ninković – 3, Victoriia Russu – 13, Sorina Miclăuș – 6, Jovana Kocić – 11, Slađana Mirković – 6, Andreea Ispas – libero; au mai intrat Milica Ivković – libero, Iarina Axinte, Jovana Cirković – un punct, Olga Strantzali – un punct, Andra Artin – un punct; Daiana Roman, Ștefania Cheluță, Noemi Moldovan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea