Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj – „U” NTT Data Cluj 3-1 | Campioana României, victorie și… atât

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După două înfrângeri la rând, în manșa tur a finalei Cupei Challenge și în derby-ul cu CSM Târgoviște, Volei Alba Blaj a câștigat partida cu „U” NTT Data Cluj, scor 3-1 (22-25, 25-15, 25-15, 25-12), toate celei trei jocuri disputându-se la Tg. Mureș.

După un prim set în care au evoluat rezervele, adjudecat de clujence, Volei Alba Blaj a apelat la majoritatea titularelor pentru a scurta meciul și a îndepărta emoțiile, partida durând 92 de minute.

Contra penultimei clasate, o victorie fără prea multe satisfacții pentru echipa din „Mica Romă”, formație care miercuri, de la ora 14.00, la Istanbul, dispută returul cu Yesilyurt, pentru trofeul celei de-a treia întreceri continentale. În Divizia A1 mai sunt două jocuri, cu Știința Bacău și CSO Voluntari, în perioada 2-4 aprilie, la Bacău.

Antrenorul Darko Zakoc a odihnit jucătoarele din formula de bază, mizând pe o distribuție total schimbată, în care s-au regăsit tinerele Francesca Alupei și Ștefania Cheluță. Studentele au pus probleme în setul inaugural în care s-au distanțat la 3 puncte (11-8, 13-10, 15-12, 21-18, 23-20), spre enervarea antrenorului sârb, care a apelat la Antonjievic, Markovic sau Milenkovic, fiind chiar la un singur punct să-l câștige 24-20, lucru care l-au și reușit în cele din urmă, cu 25-22!

Au intrat Maja Aleksic și Ioana Baciu, iar situația a devenit alta lângă fileu, iar deținătoarea titlului a început să joace, adjudecându-și următoarele trei seturi: 25-12, 25-15, 25-18.

Volei Alba Blaj (antrenor Darko Zakoc): Reka Bleicher – un punct, Ramona Rus – două puncte, Jovana Kocić – un punct, Regan Hood Scott – 3 p, Francesca Alupei – 9 p, Ștefania Cheluță – 3 p; Ana Antonijević – 4 p, Bojana Čelić-Marković – 6 p, Maja Aleksić – 7 p, Ioana Baciu – 9 p, Bojana Milenković – 5 p; Irina Malkova, Silvija Popović (libero).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea