Vodafone preia UPC. E oficial, Comisia Europeană a aprobat tranzacția

Vodafone, al doilea jucător de pe piața locală de telefonie mobilă, a primit aprobarea din partea Comisiei Europene pentru o tranzacție de 18,4 miliarde de euro, care a fost parafată încă din luna mai 2018, aceștia preluând operațiunile grupului american Liberty Global din România, Germania, Ungaria și Cehia.

În România, tranzacţia care urmează să fie finalizată până la finalul lunii iulie, a vizat preluarea de către Vodafone a furnizorului de servicii de comunicaţii fixe şi de televiziune UPC, valoarea tranzacţiei fiind estimată la peste 200 milioane de euro, potrivit datelor ZF.

ELIT

„Astăzi am primit veşti îmbucurătoare! Pentru Vodafone România, acesta este un pas important spre a deveni un operator consolidat, convergent, care va putea oferi cele mai bune servicii de piaţa de comunicaţii fixe şi mobile, internet şi televiziune. (…) Suntem cu toţii foarte entuziasmaţi să primim UPC în familia Vodafone în următoarele săptămâni şi suntem convinşi că, împreună, vom aduce contribuţii importante sectorului de comunicaţii electronice, poziţionând România pe o traiectorie ascendentă în ceea ce priveşte digitalizarea”, spune Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

sursa: zf.ro

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...