Rămâi conectat

Cultură Educație

VINERI: Târgul Micilor Antreprenori, ediţia I, la Colegiul Economic din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Vineri, 28 iunie 2013, între orele 9.00-12.00, la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia va avea loc Târgul Micilor Antreprenori. „Vreau să fiu antreprenor!” este deviza sub care 9 birouri de învăţare vor participa la târgul dedicat lor. Viitorii antreprenori îşi vor disputa titluri precum: cea mai bună prezentare, cel mai reuşit stand  şi cel mai bun negociator. Aşadar, vineri, la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”, toţi cei interesaţi pot să asiste la o competiţie în care sunt înscrise toate birourile de învăţare, concepute şi puse în practică de elevii claselor a X-a A, B şi C.

Cei care vor vizita liceul vor avea ocazia să vadă cum se prezintă birourile de învăţare din diverse domenii de activitate: comerţ, cofetărie-patiserie, turism etc. Elevii vor încerca să vă convingă că firma lor este cea mai pregătită să vă ofere produsul sau serviciul pe care îl căutaţi. Veţi avea prilejul să le răsfoiţi cataloagele de produse, pliantele şi să le admiraţi standurile.

Târgul, aflat la prima ediţie, face parte din proiectul „Vreau să fiu antreprenor!”, care urmăreşte dezvoltarea abilităţilor de comunicare, formarea şi dezvoltarea abilităţilor de lucru în echipă, manifestarea spiritului de competiţie şi în primul rând aplicarea practică a cunoştinţelor teoretice dobândite de elevi.

Evenimentul este organizat de Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” în parteneriat cu  Consiliul Judeţean Alba, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Centrul de Cultură „Augustin Bena”.

Directorul Colegiului Economic, Anca Dan, împreună cu coordonatorii acestei activităţi, au asigurat toate condiţiile pentru ca acest târg să poată fi realizat deoarece, aşa cum mărturisea chiar directorul, „doar prin exerciţiu practic, tinerii de azi pot deveni antreprenori de succes mâine.”

Concursul va avea următorul program:
900 – 1100 – Desfăşurarea  „Târgului micilor antreprenori”
1100 – 1130 – Deliberarea juriului
1130 – 1200 – Festivitatea de premiere

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea