Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vineri se redeschide piaţa volantă din Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Piaţa volantă organizată de către Consiliul Judeţean Alba, cu sprijinul Primăriei Alba Iulia, se redeschide în această vineri, la ora 7.00, în parcarea fostei policlinici din Alba Iulia, din cartierul Cetate. „Am deschis această piaţă, în anul 2009, din dorinţa de a le oferi cetăţenilor din Alba Iulia produse proaspete şi de calitate. Toate produsele din această piaţă aparţin producătorilor din judeţul Alba, ei fiind selecţionaţi pe baza datelor oferite de asociaţiile de producători şi a verificărilor făcute în teren, nu doar pe baza certificatului de producător. De anul trecut se găsesc aici şi produsele tradiţionale oferite spre vânzare de membrii Asociaţiei producătorilor de produse tradiţionale, şi ecologice Alba Transilvania.
Piaţa a fost gândită astfel încât să fie şi un mijloc de stimulare economică pentru micii producători, ajutându-i să se dezvolte. Ei au astfel şansa de a se promova mai bine şi de a-şi vinde marfa civilizat, la preţuri corecte, direct către cumpărători, eliminând intermediarii care de obicei merg şi cumpără cu tona, la preţuri de nimic, producţiile ţăranilor şi apoi le revând în pieţe la preţuri de câteva ori mai mari”, a spus Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba.
Ca şi în ultimii ani, piaţa va funcţiona în fiecare zi de vineri, între orele 08.00 şi 14.00 în parcarea fostei policlinici din Alba Iulia, din cartierul Cetate. Excepţie face doar vinerea dinaintea sărbătorii Paştelui, când piaţa va fi deschisă începând cu ora 07.00, pentru a permite o mai bună aprovizionare. (N.L.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea