Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VINERI se deschide PARCUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ în Piaţa Cetăţii. Patinoar, scenă în aer liber, standuri cu bunătăţi, brad şi Căsuţa lui Moş Crăciun

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Invitaţi speciali la deschidere: Mihai Trăistariu şi foşti concurenţi la Vocea României şi X Factor

Magie, bucurie, daruri şi colinde, asta îi aşteaptă pe albaiulieni de Moş Nicolae. Vineri, 6 decembrie, la ora 18.00, în Piaţa Cetăţii se deschide mult aşteptatul Parc de Sărbători. Căsuţe desprinse parcă din cărţile cu poveşti, cu bunătăţi tradiţionale şi cadouri de Crăciun, brad cu mii de luminiţe, patinoar, scenă în aer liber pentru spectacole, Căsuţa lui Moş Crăciun, sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru albaiulieni.

De Moş Nicolae, magia sărbătorilor de iarnă va cuprinde Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Potrivit reprezentanţilor primăriei, aici vor fi amplasate mai multe căsuţe din lemn pentru produse alimentare şi de artizanat dar şi noi elemente decorative faţă de anul trecut. „Vizitatorii vor avea la dispoziţie un târg cu podoabe decorative specifice acestei sărbători, cadouri personalizate, brazi, jucării, produse alimentare, produse tradiţionale (cozonaci, prăjituri, turtă dulce), băuturi si orice altceva şi-ar mai putea imagina”, au transmis reprezentanţii primăriei.

De asemenea, nu  va lipsi de aici Căsuţa lui Moş Crăciun, un brad înalt de 16 metri  şi o scenă în aer liber unde se vor desfăşura diferite spectacole. În deschiderea festivalului iernii, vineri de la ora 18.00, va avea loc un spectacol de cântece de iarnă şi colinde, oferit de Mihai Trăistariu şi invitaţii lui, concurenţi de la talent show-urile  Vocea României şi X – Factor. Surprizele de Crăciun vor continua pe parcursul săptămânilor viitoare între 9 şi 22 decembrie. În fiecare zi din săptămână cei mici, dar şi cei mari, vor putea participa la concerte, piese de teatru pentru copii, toate dedicate marii sărbători. Echipe de colindători, spiriduşii lui Moş Crăciun şi alte personaje de poveste vor împânzi Piaţa Cetatii pe toată perioada menţionată.

Totodată, în incinta acestui parc va fi amenajat patinoarul artificial demontabil – foarte apreciat anul trecut de amatorii sporturilor de iarnă în aer liber. Patinoarul va avea o suprafaţă de 600 mp, o cabană de lemn cu rol de casă de bilete, garderobă şi centru de închiriere patine către public şi va fi dotat cu instalaţie de sonorizare. Biletul de intrare va fi 10 lei. Tot 10 lei vor plăti şi cei care doresc să închirieze una dintre cele 200 perechi de patine puse la dispoziţie.

Albaiulienii se vor putea bucura de toate acestea, până pe 15 ianuarie, cât va fi deschis Parcul Sărbătorilor de Iarnă.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea