Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vineri, ora 15.00, Unirea Ungheni – Unirea Alba Iulia | “Alb-negrii” vor să spargă gheața în al doilea duel al Unirilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru Unirea Alba Iulia (locul 7, 14 puncte) se preconizează o deplasare dificilă la Ungheni, împotriva ocupantei poziției a treia a podiumului (23 de puncte), gazdele cu maximum de puncte după 180 de minute din această primăvară (1-0 cu CSO Cugir și 4-1 în deplasarea de la Jucu).

“Alb-negrii” au parte pentru a doua rundă la rând de un duel al Unirilor (1-3 la Dej săptămâna trecută), nu au cunoscut gustul succesului în acest an și au 4 confruntări în care nu au câștigat, acumulând numai două puncte. În schimb, nou-promovata (cu ex-uniristul Darius Miclea – antrenor secund) este pe val și vizează să ajungă la barajul de promovare încurajată de o serie de 5 meciuri fără înfrângere (ultimul eșec, în 23 octombrie, 0-5 la Reghin) și 11 puncte acumulate în acest interval. În tur, pe “Cetate”, albaiulienii, fără Adrian Bicheși pe bancă, au suferit un coșmar, pierzând în prelungiri, 2-3 (0-1), după un meci nebun în care au condus cu 2-1 în minutul 87, deși au contat pe doar 13 jucători, din cauza pandemiei!

Avem nevoie de puncte ca de aer! Trebuie să ne ridicăm nivelul prestațiilor și să realizăm un rezultat pozitiv. În plus mai există și dorința de revanșă după jocul din toamnă, în care am pierdut incredibil în secvențele de final”, a punctat Adrian Bicheși, ce poate conta pe D. Lupșan (revenit după suspendare), absent fiind în continuare Mardare (accidentat).

Gruparea din Cetatea Marii Uniri, cu restanțe de 4 luni la contractele jucătorilor, trebuie însă să depășească problemele, nepermițându-și un nou eșec, întrucât nu este liniștită în privința luptei din subsol, în condițiile unei etape în care cele 5 jocuri au impact la ambii poli ai clasamentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea