Rămâi conectat

Actualitate

Vineri noaptea, BCR oprește sistemul informatic. Cardurile nu vor putea fi folosite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Banca Comercială Română (BCR) a anunțat într-un comunicat de presă, că opreşte sistemul informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Astfel, în intervalul 13 aprilie 2019, ora 1.00 – 13 aprilie, ora 5.00 sistemul de carduri va fi oprit. Cardurile BCR nu vor putea fi folosite nici în reţeaua BCR şi nici în alte reţele de acceptare. În acest interval orar, nu vor putea fi utilizate ATM-uri (Bancomate), MFM-uri (Maşini multifuncţionale) şi POS.

De asemenea, în aplicaţiile George/George Go, nu vor putea fi efectuate operaţiuni specifice cardului: blocare card, deblocare card, modificări limite tranzacţionare (ATM/POS), rambursare card de credit, tranzacţiile la ASV-uri (Automate de schimb valutar) nu vor fi afectate.

În ceea ce priveşte tranzacţiile la APT (Ghişee rapide) vor putea fi efectuate numai cu autentificare cu cartonaş cu cod de bare (nu va putea fi utilizată funcţionalitatea de autentificare cu card BCR). „Pentru informaţii mai detaliate, clienţii pot apela gratuit Contact Center-ul BCR la 0800.801.227, apelabil gratuit din orice reţea naţională sau +4 021.407.42.00 apelabil din străinătate la tarif normal”, precizează BCR.

Sursa: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS Ministerul Sănătății a anunțat pe data de 23 aprilie că vor fi introduse medicamente gratuite și compensate pentru mai multe categorii de pacienți. Prin intermediul unei hotărâri de la Guvernul României, de la data […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea