Vineri, de la ora 15.00, Unirea Dej – CSO Cugir, derby între pretendentele la eșalonul superior

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Vineri, de la ora 15.00, este derby-ul Seriei a 9-a a eșalonului terț, disputa dintre Unirea Dej și CSO Cugir, contând pentru etapa a 8-a a Ligii a 3-a, meci ce va stabili în mare măsură configurația podiumului la finele turului.

Amfitrionii, clasați pe treapta a treia a podiumului, cu 12 puncte, revin pe gazon după o pauză cauzată de infectarea cu COVID-19 (au două jocuri amânate), precedenta întâlnire disputată fiind pe “Cetate”, 1-3 cu Unirea Alba Iulia (în 14 octombrie, singura înfrângere stagională). Recentele retestări, din cursul acestei săptămâni, i-au adus vești bune antrenorului Dragoș Militaru, ce a recuperat 12 din cei 18 fotbaliști infectați, astfel că se poate disputa această întâlnire extrem de importantă (mai trebuie avizul DPS Cluj).

USR - Alegeri parlamentare 2020

Gruparea de sub Drăgana este la a doua deplasare succesivă, precedenta fiind jocul de infarct de la Hunedoara, scor 3-3, în care portarul advers Florin Raț a egalat în minutul 90+8 iar liderul a pierdut primele puncte în această toamnă împotriva grupării de sub furnale, și ea reintrată în circuit după o pauză de două săptămâni din motive de coronavirus. În distribuția cugireană vor reveni Boldea și Cocan (negativi), dar vor fi patru absențe certe, M. Lupu și Itu (accidentați), Toilă și Casian (suspendați), așteptându-se și rezultatele testărilor de ieri pentru alți șase echipieri. CSO Cugir este liderul seriei, cu 19 puncte din 21 posibile înaintea ultimei deplasări a toamnei (urmează întâinirile interne cu Sănătatea Cluj și Unirea Alba Iulia – din prima etapă a returului).

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Este bine că se joacă la data stabilită și nu se aglomerează calendarul. Știm că ne așteaptă o confruntare dificilă împotriva unui adversar ce a anunțat că vrea să promoveze. Noi suntem concentrați, determinați să continuăm seria pozitivă și avem argumente să ne batem pentru puncte”, a precizat antrenorul Lucian Itu, ce are probleme în ofensivă. O remiză albă s-a înregistrat între cele două combatante în campionatul trecut, în meciul disputat în august la Dej.

Dan HENEGAR