Rămâi conectat

Sport

Vineri, de 1 Decembrie, Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj, ultima reprezentație a turului fără Făgărășanu, golgheterul seriei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir este prima dintre divizionarele terțe din Alba care va intra în vacanță, gruparea de sub Drăgana având vineri, de la ora 14.00, pe „Arena Cugir”, ultima reprezentație a anului, de 1 decembrie, cu Sănătatea Cluj.

După primele puncte interne pierdute sub Drăgana în meciul cu liderul „U” Cluj și setul de tenis administrat „lanternei roșii” Viitorul Ghimbav, „roș-albaștrii” nu au o misune simplă la despărțirea de suporteri. Formația condusă de Călin Moldovan întâlnește o echipă incomodă, aceea a „virușilor verzi”, neînvinși de 5 runde și, în plus, este obligată să suporte absența de marcă a golgheterului Seriei a 5-a, Andrei Făgărășanu, cu 14 goluri marcate, suspendat pentru cumul de avertismente.

În mod categoric ne propunem să ne despărțim de suporteri cu o victorie și să încheiem anul competițional cu un pas cu dreptul. Întâlnim o formație imprevizibilă, avem handicapul absenței lui Făgărășanu, dar sunt soluții să acoperim această pierdere și sunt convins că jucătorii care vor intra în teren vor da maximum pentru a câștiga„, a declarat antrenorul Călin Moldovan. Din distribuția gazdelor, clasate pe poziția a 4-a, mai lipsesc Șt. Radu  – nerefăcut, Codrea – învoit pentru un concurs de karate, Șuteu și Scurtu – indispobibilități prelungite. Pentru a urca pe podium, Metalurgistul ar trebui să câștige, iar Industria să nu reușească mai mult de un punct împotriva liderului „U” Cluj.

În precedentele șase dueluri directe, Metalurgistul s-a impus de fiecare dată în eșalonul terț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea