Rămâi conectat

Sport

Viitorul Spicul Daia Română – revelaţia turului în Liga a 4-a | Succes cu Energia Săsciori şi locul secund pentru echipa lui Paul Ciucă! Olimpia Aiud a furnizat surpriza la Petreşti

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

viitorul-spicul-daia-romana-2 Viitorul Spicul Daia Română este revelaţia turului în Liga a 4-a, formaţia condusă de Paul Ciucă terminând turul pe poziţia secundă, după victoria cu Energia Săsciori, din ultima etapă a turului.

Este o performanţă pentru inimoasa formaţie dăiană, în condiţiile în care Viitorul Spicul nu era creditată cu asemenea şanse.

În ultima rundă, o imensă surpriză s-a înregistrat la Petreşti, unde Olimpia Aiud a învins cu 4-3, după ce la un moment dat conducea cu 4-0, la mijlocul primei reprize, cursa de urmărire a gazdelor neaducând decât spectacol suplimentar.

Rezultate:  Sportul Petreşti – Olimpia Aiud  3-4 (2-4). Marcatori: A. Albu (45), Samoilă (45+2), Mihaiu (50), respectiv Horvat (12), S. Şimandi (14, 25), Bălan (16, penalty).

După trei eşecuri consecutive, Olimpia Aiud încheie turul cu o mare surpriză, conducând la un moment dat cu un neverosimil 4-0 în fieful nou-promovatei! Sportul Petreşti a înregistrat a 4-a înfrângere la rând, neregăsindu-se în finalul turului

*Gaz Metan Valea Lungă – Dalia Sport Daia Română 2-4 (0-4)

Marcatori: Gînţa (66, penalty), N. Suciu (88), respectiv V. Constantin (13), Deaconu (19, 21), Mihălţan (34).

Dalia Sport a încheiat turul cu o victorie în fieful „lanternei roşii”, grupare care a pierdut toate jocurile.

*Fortuna Lunca Mureşului – Inter Ciugud 0-2 (0-0)

Marcatori: M. Coman (62), Oprişan (70).

“Interiştii” încheie turul în forţă, cu al 5-lea meci câştigat la rând.

*Viitorul Spicul Daia Română – Energia Săsciori 3-1 (2-1)

Marcatori: Ad. Hăprian (28, penalty), V. Moldovan (38), G. Scheau (47), respectiv Nazarie (13) *În minutul 83, S. Gheorghe (Energia) a fost eliminat.

A 4-a victorie succesivă şi trupa lui Paul Ciucă încheie turul pe un onorant loc secund, o performanţă pentru inimoasa echipă dăiană.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea