Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Viitorul Abrud – pe primele locuri la Cupa Cotta Internaţional de la Arad

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

78 de echipe din Serbia, Ungaria şi România s-au înscris la cel mai mare turneu al fotbalului juvenil din România, Cupa Cotta Internaţional, ediţia a XI-a care a avut loc la Arad. La competiţie au participat copii născuţi în anii 1995-1996 şi în 2004. O dovadă a importanţei acestui turneu la care au fost programate 380 de meciuri, a fost prezenţa scouterilor din Anglia, de la echipele Manchester City, Manchester United şi Everton, dar şi din Italia.
Compania Roşia Montană Gold Corporation a susţinut echipa Viitorul Abrud asigurând transportul şi cazarea fotbaliştilor la turneul internaţional de la Arad. Antrenorul Constantin Moldovan este încântat de faptul că Roşia Montană Gold Corporation sprijină fotbaliştii din zonă pentru ca jucătorii să aibă toate condiţiile pentru a obţine rezultate bune. Micuţii fotbalişti din munţii Apuseni au reuşit să facă faţă cu brio întrecerii, ocupând la final locul 4 la categoria 2002, adică copii de 8 sau 9 ani.
„În luna iunie RMGC ne-a susţinut şi la Campionatul Speranţelor desfăşurat la Ciuruleasa. În continuare sperăm că vom obţine rezultate mai bune dacă vom avea sprijin material. Singurul care a fost alături de noi până acum a fost patronul echipei, Marius Pocol, iar acum avem şi suportul companiei Roşia Montană Gold Corporation”, a spus antrenorul Constantin Moldovan. “Mă bucur că ajutaţi de Roşia Montană Gold Corporation am reuşit să fim prezenţi la Arad, şi sperăm că vom reuşi să participăm şi la marele turneu de la Braşov ce va avea loc în august. Ar trebui ca şi abrudenii să se implice mai mult la meciuri, mai ales cei care au copii, pentru că micuţii au nevoie de încurajări, de galerie. De exemplu, luna trecută la campionatul de la Ciuruleasa a participat foarte multă lume, inclusiv domnul primar Radu Marcel Tuhuţ şi consilierii locali”, a spus Pocol.
Un real talent al echipei din Abrud este Bogdan David. „Sunt elev în clasa a IV-a şi joc de aproape un an de zile. Îmi place foarte mult fotbalul şi îmi doresc să fim în viitor cei mai buni jucători”, sunt cuvintele micuţului. La finalul competiţiei, copiilor le-au fost oferite premii şi echipament sportiv. Participanţii la turneu s-au întrecut şi la un concurs pregătit de organizatori la Ştrandul Neptun, unde tinerii fotbalişti au participat la un concurs de lovituri libere, iar în poartă a stat fostul portar al UTA Arad, Cătălin Bujor. Premiile au constat în diplome, cupe şi medalii, dar şi un card de aur pur ce a intrat în posesia echipelor câştigătoare prin grija sponsorilor. (Z.A.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș. Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea