Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| VISCOL în Apuseni: Peste 700 de gospodării fără curent electric. Deszăpezire „la fentă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

 VISCOL în Apuseni: Peste 700 de gospodării fără curent electric. Deszăpezire „la fentă”

Furtuna de zăpadă care s-a pornit luni după masa în Apuseni a lăsat sute de gospodării fără electricitate, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, mai multe localități din Apuseni au rămas fără electricitate. Potrivit directorului SDEE Alba, Ceteraș Marius, la acest moment mai sunt 773 de consumatori nealimentați în comuna Poiana Vadului. La fața locului s-au deplasat echipele de la Electrica și se lucrează pentru remedierea defecțiunii.

Un cititor ziarulunirea.ro ne-a trimis imagini cu deszăpezirea, care spune el, nu se face cum trebuie pe drumul dintre Alba Iulia și Zlatna. „Așa se deszăpezește pe ruta Alba Iulia-Zlatna, că deh, plătim taxa de drum”, ne-a transmis omul indignat.

YouTube video

Pe drumurile din zonă se circulă în condiții de iarnă, pe carosabil acoperit cu zăpadă între 1-3 cm. Se acționează cu autoutilaje dotate cu lame ți răspânditoare.

Reamintim că meteorologii au emis o avertizare Cod galben și portocaliu de viscol și ninsori, valabilă pentru județul Alba, până marți dimineața.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Accident rutier la Sebeș: Un BMW a ”aterizat” în parc, după o coliziune cu o altă mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident rutier la Sebeș: Un BMW a ”aterizat” în parc, după o coliziune cu o altă mașină Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 21.00, în municipiul Sebeș. Două mașini s-au ciocnit în zona parcului din centrul municipiului. Citește și: FOTO Cine este tânărul din Petrești care a DECEDAT în accidentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea