// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO/ ȘTIREA TA: Pe drumul spre Apuseni, dacă te fură peisajul, sigur iei groapa. Asfalt găurit şi denivelat pe DN75

Asfalt găurit, denivelat sau chiar gropi care ocupă ambele sensuri de mers. Asta îi întâmpină pe localnicii şi turiştii care se încumetă cu maşina pe drumul spre Apuseni.

Şoferii îşi pun la grea încercare maşinile pentru a parcurge drumul DN75, la intrarea în Baia de Arieș şi porţiunea dintre Valea Lupşii-Muncel.

Cei care ajung aici cu autoturismul trebuie să facă slalom printre craterele  ori denivelările care sunt în asfalt. Localnicii spun că își rup mașinile, zi de zi, pe acestă porțiune de drum şi se tem că este doar chestiune de timp până se va întâmpla un accident tragic.

Oamenii sunt de asemenea nemulţumiţi că autorităţile nu iau nici o măsură pentru a repara drumul şi a preveni incidente nefericite sau pentru ca turiştii care le vizitează zona să se bucure nu doar de peisajele deosebite, dar şi de un drum în siguranţă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419