VIDEO ŞTIREA TA: Noi neplăceri semnalate de locatarii din zona „Turturica”. Mai mulţi copii s-au urcat pe un garaj de unde săreau pe o dubă parcată

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Cetățenii care locuiesc în apropierea blocului G2, din municipiul Alba Iulia, cunoscut sub numele de „Turturica”, au ajuns la capătul răbdării și cer din nou ajutorul municipalității. 

Oamenii spun că locatarii din blocul cu pricina le fac o grămadă de probleme. Zilele trecute mai mulţi copii au fost surprinşi urcându-se pe un garaj din zonă de unde săreau pe o dubă parcată în imediata vecinătate.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Deşi au atras atenţia în nenumărate rânduri asupra problemelor existente aici, locatarii din vecinătatea blocului G2 spun că acestea nu au fost rezolvate. Pe lângă neplăcerile create de avarierea maşinilor parcate pe locuri plătite, albaiulienii se mai confruntă în permanenţă cu gălăgie, limbaj urât şi înjurături.

“Îmi pare nespus de rău că nu s-a găsit încă o rezolvare asupra persoanelor şi blocului  „Turturica” dar nu mi se pare normal ceea ce se întâmplă cu mașinile (în mod special) persoanelor care stau în aproprierea acestui bloc, aceşti oameni plătesc acele parcări, iar aceste „personaje” efectiv îşi bat joc după cum vedeţi de bunurile locatarilor şi nu este singurul deranj, să nu continuăm şi cu vorbele „frumoase” adresate mereu…noi încă sperăm că se vor lua măsuri!!!“,  a transmis un locuitor din zonă pe adresa redacţiei ziarulunirea.ro.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

dolfi 6 mai 2017 at 18:55

haoleo… videou asta descremeneaza… Puradeii se joaca si ei mo… ce-aveti cu ei. „E copii si nu stie ce face!”
„Plus ca voi rumanii sunteti prosti, lucraț ca fraerii de dimineata pana seara… noi suntem jmecheri, ne da statu bani si ajutoare si casa”

Marius 7 mai 2017 at 9:01

Lucrurile in orasul acesta au scapat de mult de control. Nu exista nicio viziune, niciun plan concret. Orasul este sufocat, de acea zona ti-e frica si sa te aproprii. Primaria doarme de ani buni si minunatii cetateni ai acestui oras nu vad asta, pacat !
Traficul e sufocant, pe strazile laterale bulevardelor se circula cu o viteza f mare, zgomot peste tot, masuri zero, piste de biciclete zero, sensuri unice zero, samd.

Miss Danutza 7 mai 2017 at 11:07

Copii sunt copii . Motive daca vrei găsesti din orice. Ura celui care a filmat si celor care au dat la presa este imensa. Copii sunt copii …Nu mai acuzati….Sa vedeti ce limbaj au unii care se dau superiori…pe la scoli si cum dau in cap bunicilor si parintilor pt 20 lei de tigari sau droguri. Pe aia nu-i filmeaza nimeni ?

dolfi 9 mai 2017 at 22:13

Daca era masina ta, probabil te multumeai cu aceeasi placa: „Copii sunt copii”. Dar au parinti! Si parintii iresponsabili in orice tara civilizata platesc amenzi pana-si educa progeniturile!
Si daca recidiveaza raman si fara progenituri!

aramis 9 mai 2017 at 14:42

Mai lipsea sa sara si HAVA CU EI!!!

Comentariile sunt oprite