Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| La un pas de tragedie în Alba Iulia. O femeie a scăpat ca prin urechile acului de a fi lovită, pe trotuar, de un șofer grăbit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie din Alba a scăpat în urmă cu o săptămână ca prin urechile acului de a fi lovită, pe trotuar, de un șofer grăbit.

Incidentul a fost semnat de un cititor ziarulunirea.ro care locuiește pe strada Take Ionescu, locul unde s-a petrecut totul. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere montate pe un imobil din apropiere.

YouTube video

”O femeie care se deplasa pe trotuar dinspre gară spre centru era să fie omorâtă de un autoturism marca VW de culoare gri, sub privirile a 5 muncitori care lucrau la cablarea subterană.

Cel puțin doi dintre aceștia pot relata despre acest eveniment. De asemenea, ne-am dori ca autoritățile să se autosesizeze în vederea identificării șoferului și luarea măsurilor legale”, a transmis localnicul.

Potrivit martorilor, două mașini se șicanau în trafic, iar cea de-a doua a intrat pe trotuarul unde se deplasa o femeie, care a fost la un pas de a fi lovită. Din fericire, aceasta s-a ales doar cu o sperietură zdravănă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite Un accident s-a petrecut în miercuri, 1 mai, în jurul orei 12:00, pe Calea Moților. O mașină marca Suzuki cu numere de Sibiu s-a aruncat direct într-o mașină staționată cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea