Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO| ȘTIREA TA: Gunoaiele sunt produse de alte gunoaie. Tone de deșeuri într-o pădure din apropierea Teiușului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
VIDEO| ȘTIREA TA: Gunoaiele sunt produse de alte gunoaie. Tone de deșeuri într-o pădure din apropierea Teiușului

Problema deșeurilor persistă, din păcate, în rândul societății și cel mai probabil va continua să persiste atâta timp cât unii cetățeni, își depozitează gunoaiele în pădure, cu toate că la câțiva metri distanță este poziționat un container, aproape gol.

Un cetățean ne-a trimis un videoclip în care se poate observa clar, comportamentul necivilizat al unora care au aruncat cu o nesimțire grosolană sute de peturi și alte deșeuri, la marginea pădurii din satul Căpud, din apropierea Teiușului.

YouTube video

Din păcate, bunele maniere lipsesc cu desăvârșire, acest lucru putând fi confirmat ăn imaginile surprinse de către cititorul nostru. Natura se îmbolnăvește tot mai mult, pe zi ce trece, iar noi, în loc să o ajutăm să-și revină, nu facem decât să-i accentuăm procesul morbid, îngropând-o în și mai multe deșeuri.

Potrivit unor date frunizate de Organizația Națiunilor Unite, la nivel global, se estimeaza ca vor fi generate anual 3,5 miliarde de tone de deseuri in anul 2050, comparativ cu 2 miliarde de tone de deseuri in 2016.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea