VIDEO| ȘTIREA TA: Gunoaiele sunt produse de alte gunoaie. Tone de deșeuri într-o pădure din apropierea Teiușului

VIDEO| ȘTIREA TA: Gunoaiele sunt produse de alte gunoaie. Tone de deșeuri într-o pădure din apropierea Teiușului

Problema deșeurilor persistă, din păcate, în rândul societății și cel mai probabil va continua să persiste atâta timp cât unii cetățeni, își depozitează gunoaiele în pădure, cu toate că la câțiva metri distanță este poziționat un container, aproape gol.

Un cetățean ne-a trimis un videoclip în care se poate observa clar, comportamentul necivilizat al unora care au aruncat cu o nesimțire grosolană sute de peturi și alte deșeuri, la marginea pădurii din satul Căpud, din apropierea Teiușului.

Din păcate, bunele maniere lipsesc cu desăvârșire, acest lucru putând fi confirmat ăn imaginile surprinse de către cititorul nostru. Natura se îmbolnăvește tot mai mult, pe zi ce trece, iar noi, în loc să o ajutăm să-și revină, nu facem decât să-i accentuăm procesul morbid, îngropând-o în și mai multe deșeuri.

Potrivit unor date frunizate de Organizația Națiunilor Unite, la nivel global, se estimeaza ca vor fi generate anual 3,5 miliarde de tone de deseuri in anul 2050, comparativ cu 2 miliarde de tone de deseuri in 2016.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...