Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Sergiu Ştefănescu, Volei Alba Blaj: „Am învins CSM Bucureşti, dar duelurile din play-off vor fi altfel”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După victoria de pe teren propriu, scor 3-1 în faţa echipei CSM Bucureşti, Volei Alba Blaj şi-a asigurat poziţia secundă Volei Alba Blaj-CSM Bucuresti80în Divizia A1 de volei feminin, iar preşedintele echipei din „Mica Romă”, Sergiu Ştefănescu este de părere că acest succes contribuie semnificativ la moral, urmând ca jocul voleibalistelor antrenante de către Darko Zakoc să se dezvolte de la meci la meci. De asemenea, oficialul formaţiei Volei Alba Blaj a ţinut să laude publicul din Sala „Timotei Cipariu” pentru atmosfera creată la meciurile echipei favorite, urmând ca în meciurile de play-off, aportul publicului să cântărească enorm în desfăşurarea partidelor.

„Un meci nebun”. Aşa a carcterizat partida din weekendul trecut, Sergiu Ştefănescu, preşedintele echipei Volei Alba Blaj. „Eu felicit ambele echipe pentru acest meci, care a făcut o propagandă foarte bună voleiului feminin românesc. Echipa mai bună a câştigat acest meci, deci nu ne poate fi pusă la îndoială victoria. Meritul este al fetelor, al staff-ului tehnic care a intervenit excelent în momentele cheie ale partidei, dar în primul rând al fanilor care au creat o atmosferă extraordinară. Sunt sigur că meciurile din play-off vor avea alt curs”, a precizat Sergiu Ştefănescu, antrenor Volei Alba Blaj. Întreg interviul cu preşedintele echipei din „Mica Romă” îl puteţi urmări în materialul video ataşat.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea