Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Sergiu Ştefănescu, preşedinte Volei Alba-Blaj: „Încă nu realizez că suntem campioni! Este o vorbă… Ce păcat că nu trăiţi să vedeţi asta!”

Tudor Stan

Publicat

în

Sergiu Ştefănescu este unul dintre cei mai fericiţi preşedinţi de club din România, după ce formaţia pe care o conduce a câştigat titlul naţional la numai 4 ani de la înfiinţare. Tot Sergiu Ştefănescu este unul dintre cei mai importanţi oameni din cadrul echipei, iar munca tuturor blăjenilor implicaţi în acest proiect a fost răsplătită pe măsură. Explozia de bucurie din Sala „Timotei Cipariu”, declanşată după ultima minge a meciului cu Târgovişte, se putea vede şi în ochii oficialului din „Mica Romă”, care a precizat că încă nu realizează că este campion.

Mare împătimit al sportului, Sergiu Ştefănescu a ţinut să îşi rezume bucuria printr-un slogan al celebrei echipe Napoli. „Ce păcat că nu trăiţi să vedeţi asta! Este un sentiment unic, nici nu ştiu cum să mă bucur. Este o mare realizare pentru Blaj şi pentru istoria sportului românesc. O să îl întreb pe Darko Zakoc cum trebuie să te bucuri pentru că eu nu prea ştiu”, a precizat, plin de euforie Sergiu Ştefănescu, preşedintele echipei Volei Alba-Blaj. Întreg interviul cu oficialul campioanei îl puteţi urmări în materialul video postat mai jos, iar mai multe poze de la bucuria blăjenilor puteţi găsi aici.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea