Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: SCANDAL în Consiliul Județean Alba între liderii PNL și PSD. Motivul: Grădinița 12 din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scandalul de la Grădinița 12 din Alba Iulia s-a mutat astăzi, în plenul Consiliului Județean Alba. Protagoniștii: liberalul Florin Roman, vicepreședintele CJ Alba și social-democratul Dorin Gheorghe Sandea, șeful ISJ Alba și consilier județean. Schimburile dure de replici între cei doi, l-au determinat pe Ion Dumitrel, președintele CJ Alba, deranjat de faptul că ședințele liniștite de până acum s-ar putea transforma în astfel de scandaluri politice, să îi atenționeze pe toți consilierii prezenți, că este ultima dată când va permite așa ceva.

Florin Roman si Dorin Sandea

Florin Roman l-a catalogat „comunist” pe șeful ISJ Alba, cerându-i demisia pentru faptul că prin acțiunile sale, așa cum este cea de încercare de demitere a directoarei Grădiniței nr. 12, va distruge învățământul județean.

În replică, Dorin Sandea i-a recomandat vicelui CJ Alba să citească legile și să nu politizeze demersurile de punere în legalitate a unor situații, precum cea de la Grădinița 12 din Alba Iulia.

La ora 15.00, în fața Prefecturii Alba, este programat un protest al părințiilor ai căror copii învață la Grădinița 12, aceștia fiind îngrijorați că dacă directoarea instituției va fi demisă, bunul mers al activităților educative de tip step-by-step va avea de suferit.

Vom reveni cu detalii legate de explicațiile șefului ISJ și poziția părinților nemulțumiți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea