Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Radu Andone, după câştigarea Supercupei AJF Alba cu Industria Galda de Jos: „Vrem să ne salvăm de la retrogradare”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tehnicianul aiudean Radu Andone a păşit cu dreptul pe banca noii sale echipe, Industria Galda de Jos, prin câştigarea Supercupei AJF, după meciul cu Inter Ciugud, victorie cu 3-1 (0-1, 1-1), tranşat în prelungiri.

Nou-promovata în Liga a 3-a a reuşit să se impună prin golurile înscrise de Alin Câmpean (dublă) şi Radu Contor, doi foşti juniori ai Unirii Alba Iulia, dar impactul cu eşalonul superior va fi un test de foc pentru reprezentanta judeţului. „Este clar, mai avem mult de muncă pentru a ne atinge obiectivul, acela de a evita retrogradarea din Liga a 3-a„, a spus Radu Andone, antrenorul principal al formaţiei înfiinţate în 2012. Industria a reuşit două promovări consecutive sub comanda lui Alin Hancăş, însă acesta a renunţat după barajul de la Deva. Industria Galda de Jos va mai suşine un meci de verificare vineri, în deplasare, cu Sănătatea Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea