Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, Aktor asfaltează în apropierea nodului rutier Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, Aktor asfaltează în apropierea nodului rutier Teiuș

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, Aktor efectuează lucrări la rampe, șanțuri, rigole și asfaltări. Astăzi între km 24+720 și 25+070 se turna primul strat de asfalt. Pe lângă potențiala alunecare de la km 19, asfaltarea întregului lot, care are o lungime de 24,2 kilometri, este una dintre problemele importante cu care se confruntă constructorul grec.

Citește și: VIDEO| Nodul rutier Sebeș, conexiunea dintre autostrada A10 Sebeș-Turda și A1, are toate grinzile sus!

Potrivit informațiilor obținute de teiusinfo.ro, Aktor vrea să accelereze lucrările de asfaltare prin aducerea, din nou, a unei echipe de asfaltatori greci care să ajungă să toarne circa 2.000 de tone de asfalt pe zi, cantitate care ne-ar da speranțe că tot lotul va fi asfaltat până la finalul acestui an.

YouTube video

Tot astăzi se lucra la rampele de la km 22, 26 și 39 și de asemenea, se executau lucrări la șanțuri și la rigole.

La pasajul peste calea ferată din apropierea nodului rutier Teiuș, firma RETTER, după ce a reușit să ridice toate grinzile sus, lucra astăzi la montarea predalelor.

Citește și: VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, la nodul rutier Sebeș, constructorii noaptea nu… dorm! Se lansează grinzile peste DN1

La supratraversarea pe care autostrada A10 o va avea la DN1, în zona Oiejdea, Aktor face pregăriri pentru mutarea circulației pe vechiul amplasament și pentru a realiza ulterior umpluturile.

Tot în zona Oiejdea, se freza o parte din asfaltul turnat anul trecut întrucât acesta nu avea grosimea prevăzută în proiect. Reamintim faptul că de anul trecut consultanța a fost preluată de DRDP Cluj, care este extrem de atentă la respectarea STAS-urilor și normativelor.

YouTube video

Citește și: VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, dezgheț în plină iarnă!

Acest segment de autostradă, în lungime de 24,2 kilometri, potrivit ministrului Transporturilor, Cătalin Drulă a rămas să fie finalizat până în luna august a anului curent.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în a doua zi vor fi prezenți și Cristian Tudor Popescu, Florin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea