Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Gheorghe Rotar, primarul Blajului: „Voleiul, baschetul şi handbalul din Alba ne obligă să avem o sală polivalentă”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imediat după victoria formaţiei Volei Alba Blaj cu 3-2 în faţa echipei MSK Dabrowa Gornicza în optimile Cupei Volei Alba Blaj-Tauron MSK Dabrowa Gornicza bucurie, final2CEV, primarul municipiului Blaj, Gheorghe Rotar a tras din nou semnalul de alarmă referitor la necesitatea unei săli polivalente în judeţul Alba. Acesta şi-a motivat doleanţele perpendicular cu performanţele voleiului din Blaj, baschetului din Alba Iulia şi handbalului din Sebeş. 

Volei Alba Blaj a terminat campionatul trecut pe ultima treaptă a podiumului, iar odată cu această distincţie, formaţia din „Mica Romă” şi-a câştigat dreptul de a participa în Cupa CEV, a doua competiţie din Europa după Liga Campionilor. Echipa condusă de sârbul Darko Zakoc a evoluat două meciuri pe teren propriu, ambele în polivalenta de la Sibiu, întrucât judeţul Alba nu dispune de un amplasament care să poată să găzduiască asemenea competiţii. „Transmit o provocare întregului judeţ pentru a face o sală polivalentă, nu la Blaj, nu solicit aşa ceva. Cred că la Alba Iulia ar fi cel mai bine. Cred că după apariţia acestor două cluburi serioase de volei şi de baschet, iar de la anul ni se alătură şi handbalul, judeţul are mare nevoie de o sală de sport”, a declarat Gheorghe Rotar pentru ziarulunirea.ro. Întreg interviul realizat cu edilul din „Mica Romă” îl puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea