Rămâi conectat

Sport

VIDEO| „Dublă” pentru albaiulianul Nicolae Stanciu pentru Slavia Praga: Gol superb marcat de ex-unirist din lovitură liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ex-uniristul Nicolae Stanciu continuă forma bună arătată la ultimele meciuri. După asist-ul din Europa League, contra lui Leicester, internaționalul român a trecut și la finalizare.

Michal Sadilek a deschis scorul pentru gazde la finalul unei acțiuni prelungite de atac, cu o lovitură de cap bine plasată. Nicolae Stanciu a egalat pentru Slavia în minutul 36, cu o lovitură de pedeapsă executată inteligent, pe centrul porții. Gazdele au trecut din nou în avantaj, în prelungirile primei reprize, după o fază fixă.

Mijlocașul român a luat din nou inițiativa și a executat magistral o lovitură liberă. De la 22 de metri, poziție centrală, a tras pe colțul portarului, direct la vinclu. Victoria campioanei a fost adusă de Ondrej Lingr, în minutul 82.

YouTube video

Slavia Praga este lider neînvins în Cehia, după 21 de etape disputate. Are un avans de 11 puncte față de Sparta Praga. Golaverajul formației lui Nicolae Stanciu este impresionant, 61 de goluri înscrise și doar 14 primite.

Slavia este calificată și în optimile de finală din Europa League, unde o va înfrunta pe Rangers, formație la care evoluează și Ianis Hagi (22 de ani).

Sursa: gsp.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea