Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Dan Mănăilă, noul antrenor al Metalurgistului Cugir: „Vrem să obţinem o clasare mai bună decât sezonul precedent”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După plecarea lui Marius Opric, şefii Metalurgistului Cugir au avut răbdare şi au cântărit îndelung alegerea Metalurgistul Cugir-Targu Mures amical52unui tehnician pentru banca echipei în sezonul 2014-2015. Cel ales să atace promovarea în eşalonul secund al fotbalului românesc, a fost Dan Mănăilă, tehnician care a mai activat în judeţul Alba în rumă cu doi ani la Europa Alba Iulia.

Cunoscut drept un tehnician modern, care alternează antrenamentele pentru a acapta atenţia fotbaliştilor şi pentru a-i menţine pe aceştia concentraţi, Dan Mănăilă a declarat că „obiectivul clar al echipei este o clasare mai bună decât anul trecut, respectiv locurile 1, 2”. Arădeanul are misiunea de a crea un lot puternic şi mai important, să omogenizeze relaţile de joc până la începerea campionatului. Începând de astăzi, cugirenii vor intra într-un cantonament centralizat, urmând să mai fie cautaţi fotbalişti juniori. Întreaga declaraţie a lui Dan Mănăilă o puteţi urmări în video-ul postat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea