Rămâi conectat

Video

VIDEO: Cum arată tronsonul DN1 E81, proaspăt reabilitat, de la intrarea în municipiul Alba Iulia dinspre Cluj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Modernizarea drumului DN1 E81 – intrarea în municipiul Alba Iulia dinspre Cluj a fost finalizată iar marți, 27 august a fost făcută recepția.

Lucrările de reabilitare au fost executate de la km 382 + 400 până la km 385+160 – strada Alexandru Ioan Cuza inclusiv podul peste râul Ampoi şi pasajul peste calea ferată. Astfel intrarea în Alba Iulia se face pe 4 benzi (2 pe sens).

Șoferii trebuie însă să fie atenți la viteza cu care circulă, respectivul tronson fiind cotat ca drum de interior (maxim 50 km/h) și la sensul giratoriu amplasat în dreptul magazinului Ambient (unde deja au avut loc două accidente rutiere).

Proiectul a cuprins lucrări de drumuri, pod, pasaj peste calea ferată, iluminat public, canalizare pluvială, reţea de apă cu următorii indicatori de rezultat: 38.823,48 ml sistem rutier modernizat; 7.560,71 mp piste pentru biciclişti; 4.785 m sistem pietonal; 179 buc mobilier urban; 3.410,51 mp pavaj înierbat pentru zonele de racord, zona verde şi pentru accesele în curţi; 2.318,77 ml rigolă; 270 ml canalizare pluvială nouă; 170 stâlpi iluminat ornamental; 2.950 ml reţea apă potabilă înlocuită.

Întreaga lucrare a avut o valoare de 15.284.727 lei plus TVA și a fost executată de firma Florea Grup.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea