VIDEO VIRAL/ ”Păruială” cu înjurături și spray paralizant, în trafic, la Alba Iulia, între un motociclist și un șofer de microbuz

Paul Voicu - Primar 2020

Un incident în trafic, produs la Alba Iulia, la începutul lunii august, filmat și postat pe Youtube, a devenit viral și a împărțit internauții în două tabere.

Concret, este vorba de cearta dintre doi conducători de autovehicule, respectiv dintre un motociclist și un șofer de microbuz care transporta marfă, cel din urmă reproșându-i celui de pe motocicletă (este adevărat, folosind cuvinte destul de dure), că a efectuat o manevră periculoasă.

ELIT

Replica a fost, oarecum pe măsură, șoferul și-a primit la rândul lui înjurături și un jet de spray paralizant drept ”bonus”, când a deschis portiera (probabil cu intenția de a coborî să-l ”învețe minte pe motociclist”).

https://youtu.be/fQCCAxa22FY

Mihail David - 2020

Incidentul a fost filmat de conducătorul motocicletei, și postat pe youtube. Are peste 110.000 de vizualizări, însă nu a primit felicitări de la toți cei care l-au urmărit, mulți dintre comentatori criticându-i manifestarea. Pe de altă parte, mulți l-au felicitat

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

vasile camataru 7 septembrie 2017 at 12:47

te prinde grasutu… sa vezi ce-ti baga pe gat :))) cu tzoacla ta cu tot

Albaiulian 7 septembrie 2017 at 15:18

Pai desteptul cu motocicleta declara ca el avea prioritate in fata autobuzului….deci iti dai seama ce sofer ii.bine , si a gasit pe cineva care deasemenea se plictisea in trafic

Dan 7 septembrie 2017 at 16:42

A scris in video ca avea prioritate fata de autobuz, eu zic sa se mai gandeasca „conducătorul de vehicul care circulă pe banda situată lângă marginea părţii carosabile trebuie să acorde prioritate de trecere vehiculelor care efectuează transport public de persoane numai atunci când conducătorii acestora semnalizează intenţia de a reintra în trafic din staţiile prevăzute cu alveole”. Cred ca era statie cu alveola, sper sa nu gresesc

Marian 7 septembrie 2017 at 16:45

Vinovat esti tu cu motocicleta sa stii! Degeaba te lauzi cu filmuletul si scrii acolo pe englezeste ca asa e mai cool, nu te auzi cum vorbesti! Tu esti vinovat la faza cu autobuzul!!!

zoro a spus 8 septembrie 2017 at 12:08

donatori de organe ….cand merg singuri pe banda( de circulatie ) merg pe mijlocul ei ,la ambuteiaje si semafor te trezesti cu ei (motociclisti ) margand pe margine sau pe mijloc printre masini !!!! SI MAI VOR RESPECT IN TRAFIC !!!!!

nn 8 septembrie 2017 at 15:09

Majoritatea motociclistilor sunt cam retardati. La semafor stau si ambaleaza motoarele, doar asa sa se dea importanti. Parearea psihologilor: complexe de inferioritate.

dolfi 8 septembrie 2017 at 20:37

plin orasul de cocalari cu rable pe n rotzi… La cat e de mic orasul, poti in cateva ore sa-l parcurgi tot… PE JOS! Dar e plin de rable si parcate si in trafic fara rost fara scop. Toti se inghesuie de niciunde spre nicaieri. Nu le pasa ca „alesii” nu fac nimic pentru infrastructura, ii intereseaza doar propria persoana. Apoi se intalnesc in trafic si-si dau in cap….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...