Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Cristian Coroian, antrenor Metalurgistul Cugir: „Principalul obiectiv este să jucăm frumos şi să atragem lumea la stadion”

Tudor Stan

Publicat

în

Metalurgistul Cugir se află într-o perioadă în care testează mai mulţi jucători pentru definitivarea lotului în Metalurgistul Cugir-Performanta Ighiu amical28vederea returului din Liga a III-a, seria a V-a, iar Cristian Coroian, tehnicianul formaţiei de sub Drăgana a trasat obiectivele pentru cea de a doua parte a sezonului 2014-2015. Fostul mare fotbalist al Gloriei Bistriţa şi CFR Cluj îşi doreşte să aibă o echipă, care să facă spectacol şi să atragă cât mai multă lume la meciurile de acasă, disputate pe Arena CSO Cugir.

Trăgând linie după prima parte a campionatului, „Coro” s-a declarat mulţumit de echipă, cu toate că, spune el „am pierdut puncte în meciuri în care puteam să câştigăm”. Acum, Metalurgistul Cugir se află la 8 puncte de primul loc, ocupat de FCM Baia Mare, iar gândul promovării în eşalonul secund a „murit” sub Drăgana. De asemenea, tehnicianul echipei a testat o serie de jucători, iar cel târziu până sâmbătă, Metalurgistul Cugir va avea lotul definitivat. „A fost o serie de jucători care au plecat din diverse motive, iar noi acum încercăm să facem un lot, monitorizăm jucători, şi aşteptăm să vedem dacă aceştia se pot adapta sistemului nostru de joc. Aşa cum am spus şi în tur, ne dorim să facem o echipă care să joace un fotbal frumos şi să atragă spectatorii la stadion”, a precizat Cristian Coroian. Mai jos puteţi urmări un interviu cu actualul tehnician al Metalurgistului Cugir.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea