Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Cristian Coroian, antrenor Metalurgistul Cugir: „Fiecare debut este mai greu. Sunt mulţumit că am câştigat”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În derby-ul judeţului Alba din Liga a III-a, Metalurgistul Cugir s-a impus la limită în faţa Industrie Galda de Jos, Metalurgistul Cugir-Industria Galda de Jos56scor 3-2 printr-un autogol semnat de Frenţiu în ultimele secunde ale jocului disputat sub Drăgana. Fotbalul s-a ridicat la nivelul celui profesionist, au existat ocazii la ambele porţi, însă în cazul elevilor lui Cristian Coroian s-a simţit lipsa de concentrare, aceştia irosind câteva ocazii foarte bune de a marca. Tehnicianul de pe banca Cugirului este de părere că trecerea de la meciurile amicale, la cele oficiale este întotdeauna mai dificilă.

Metalurgistul Cugir a adus câţiva jucători în pauza competiţională, iar acest lucru s-a văzut la echipă, culoarele dintre aceştia nefiind încă formate. Cu toate acestea, formaţia lui Cristian Coroian nu numai că a ajuns de multe ori în careul găldenilor, dar a ratat câteva ocazii clare de a marca. „Eu sunt mulţumit că am câştigat şi că băieţii au crezut că putem realiza victoria până în ultima secundă. Este o victorie norocoasă, însă cred că este emritată. Trecerea de la meciurile amicale la cele oficiale se face mai greu, intervine emoţia şi evoluţia poate fi afectată. Sunt sigur că se va vedea altceva din partea jucătorilor mei în etapele următoare”, a precizat Cristian Coroian.

Întreg interviul cu tehnicianul echipei Metalurgistul Cugir îl puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea