Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Video | Albaiulianul Tudor Man și trupa sa merg mai departe, în Galele Live, la ”X Factor”. După un duel exploziv, Horia Brenciu a ales bombardierul ”B52”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

b52Cu o coregrafie impresionantă, albaiulianul Tudor Man și ceilalți doi colegi împreună cu care formează trupa B52 au făcut un show pe cinste, vineri seara, la X Factor, reușind să se callifice în următoarea etapă a concursului de talente, Galele Live. După un duel exploziv, Horia Brenciu a ales să meargă mai departe în competiție cu ”bombardierul B52”.

”A fost un duel greu, mulțumim Horia Brenciu pentru șansa de a fi unul dintre cele 3 grupuri cu care tu consideri că poți câștiga și anul acesta. De asemenea, vrem să mulțumim tuturor persoanelor care au conlucrat cu noi pentru a ne prezenta impecabil : Lyly Style Russian Salon, hairstyling Andra, Florin Bosoi, hairstyling baieti. Make-up: Paula-Cristina Anuska și the one and only Iolanda Maria pentru styling pe tot parcursul bootcamp-ului.

Vineri, 18 Decembrie, promitem să vă oferim toate motivele să ne votați la numărul 1313 cu textul „B52”, a scris Tudor Man pe pagina de socializare Facebook.

Energia pozitivă şi dorinţa de a face spectacol s-au simţit din prima clipă, în culise. “Suntem atât de concentraţi pe momentul pe care trebuie să îl facem, încât nici nu ne mai dăm seama că suntem la un duel şi ne batem cu cineva”, au spus tinerii din „B 52” înainte de a intra pe scenă.

Forța și determinarea cu care au intrat pe scenă cei trei l-au convins pe Horia Brenciu să meargă mai departe cu ei în Galele live.

”Trebuie să recunoaștem, este un an în care excelează grupurile. Cu cine merg mai departe și cu cine am șanse mai mari de a ajunge în finală, ba chiar să câștig X Factor? Ei bine acest grup este bombardierul ”B52”, a spus juratul Horia Brenciu.

Tudor Man are 29 de ani şi este născut în Blaj. A fost crescut de părinţi la Teiuş, până la vârsta de 18 ani, când şi-a luat viaţa “în piept” şi a decis să se mute singur la Alba Iulia. A activat ca solist în trupa “The Hearts”, susţinând nenumărate concerte atât în localuri cât şi la evenimente speciale. De asemenea, este cunoscut şi ca showman de karaoke. De aproximativ 3 ani s-a mutat în Bucureşti să-şi “caute viaţa”. A știut că vrea o carieră în muzică, a considerat că în capitală se poate face muzică la un alt nivel și se pare că se bucură de succes.

Reamintim că Tudor Man a participat anul trecut și la ”Vocea României” și a ajuns până în etapa live-urilor. De asemenea, a ajuns și în finala Eurovision România 2015, cu o altă formație –  „Super Trooper”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Abigail Avanpremiera Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett Cu: Kathryn Newton, Dan Stevens, Kevin Durand, Giancarlo Esposito, Alisha Weir, Matthew Goode Gen Film: Horror, Thriller Durată: 95 min Rating: N 15 După ce niște infractori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea