Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Albaiulianul Tudor Man, în finala Eurovision România 2015, cu „Super Trooper”.“Secret Place”, piesa cu care au cucerit juriul

Ziarul Unirea

Publicat

în

super trooperTânărul din Alba,  Tudor Man, surprinde din nou. După ce a făcut show pe scena de la „Vocea României”, acesta a ajuns în finala Eurovision România 2015. Ideea lui de a pleca la Bucureşti pentru a-şi face o carieră în muzică pare că a fost cât se poate de bună. De ceva timp, acesta activează într-o formaţie din Bucureşti, „Super Trooper”, cu care a reuşit să cucerească juriul şi a intrat în finala românească Eurovision 2015, unde „se luptă” cu artişti renumiţi, precum Luminiţa Anghel, Voltaj, Tudor Turcu şi alţii.

tudor man cu trupaTrupa lor a fost invitată de-a lungul timpului în mai multe emisiuni TV cunoscute, printre care „Neaţa cu Răzvan şi Dani”, „Teo Show”.

“Secret Place” este melodia cu care trupa din care face parte va concura în finala românească Eurovison 2015.

„Suntem mândri că am fost aleşi între cei 12 finalişti şi vă promitem că vom face un show de excepţie pe scena Sălii Polivalenta din Craiova”, scriu aceştia pe site-ul trupei.

Super Trooper este un concept de show complet, un fenomen pe piaţa muzicală autohtonă, care va aduce flavour-ul anilor ’70, o adevărată repunere în scenă a celor mai cunoscute piese din acea perioadă.

Super Trooper  reprezintă tot ceea ce a însemnat “70’s Disco Fever”, de la îmbrăcăminte, dans, imagine si până la vocile de excepţie care vă readuc farmecul celor mai cunoscute hituri disco într-o manieră modernă.

„Magia acestui show constă în modul interactiv prin care auditoriul devine parte din spectacol prin intermediul unei tehnologii de party karaoke, care permite în timp real participanţilor să citească versurile hiturilor şi să cânte alături de ei celebrele refrene.

Fie că e vorba de o petrecere de firmă, de o aniversare, de un spectacol în aer liber sau de o petrecere de club, dacă vrei un eveniment altfel decât eşti obişnuit, atunci SUPER TROOPER este ceea ce ai nevoie!”, mai scrie pe site-ul trupei.

Piesa trupei concurează cu alte 11 melodii, semnate de artişti cunoscuţi:  A million stars – Luminiţa Anghel; Chica latina – Aurelian Temişan feat. Alexa; De la capăt – Voltaj; Dragoste în lanţuri – Băieţii; Love won’t run away – Blue Noise; Nowhere – Cristina Vasiu; My light – Rodica Aculova; Save us – Tudor Turcu; Superman – Lara Lee; We were in love – CEJ; Still alive – Ovidiu Anton; Secret place – Supertrooper.

tudor man 1Tudor Man are 29 de ani şi este născut în Blaj. A fost crescut de părinţi la Teiuş, până la vârsta de 18 ani, când şi-a luat viaţa “în piept” şi a decis să se mute singur la Alba Iulia. A activat ca solist în trupa “The Hearts”, susţinând nenumărate concerte atât în localuri cât şi la evenimente speciale. De asemenea, este cunoscut şi ca showman de karaoke. De aproximativ 2 ani s-a mutat în Bucureşti să-şi “caute viaţa”. Ştie că vrea o carieră în muzică şi consideră că aici se poate face muzică la un alt nivel. Şi se pare că reuşeşte…

Cei care apreciază „Super Trooper” şi vor ca aceasta să reprezinte România la finala Eurovision 2015, pot vota piesa AICI. La momentul actual, este prima în top. Finala va avea loc pe 8 martie, la Craiova.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea