Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VIDEO:Tudor Man a părăsit concursul Vocea României, în etapa live-urilor. „Vreau să mulţumesc tuturor, juriului, prietenilor, familiei, oamenilor din faţa micilor ecrane, şi, nu în ultimul rând ţie, Tudor!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tudor man 1Deşi a avut un moment cu totul special şi numai cuvinte de laudă din partea juriului, Tudor Man, tânărul din Teiuş, nu a reuşit să treacă de etapa live-urilor în concursul de la Vocea României. După prestaţiile celor 4 concurenţi din echipa lui Tudor Chirilă, publicul a preferat-o pe Ligia Horjda, iar antrenorul lor a ales să meargă mai departe cu Tiberiu Albu. Se pare că numărul 23 nu i-a adus noroc lui Tudor. 

Seară plină de emoţii şi suspans, vineri, pentru Tudor Man, tânărul din Teiuş care a reprezentat judeţul Alba la Vocea României. A cântat live pe scena celui mai mare show naţional de muzică din România şi a reuşit să facă spectacol, să rămână în memoria publicului din faţa micilor ecrane.

Experienţa lui Tudor la Vocea României, a fost „ceva măreţ”, după cum a mărturisit chiar el. „În momentul în care îmi doresc ceva măreţ o iau treptat. Mi-am dorit foarte mult să ajung în audiţiile pe nevăzute şi să trec mai departe. Am trecut mai departe.Următorul pas a fost duelul, a fost o experienţă absolut minunată. Mi-am dorit să trec mai departe, am trecut mai departe. E mai bine decât să ţinteşti direct la ţelul mare. Lumea poate te recunoaşte pe stradă, poate se vorbeşte pe la spate, uite băiatul de la Vocea României. Încerc, pe cât pot, să nu observ aceste momente, pentru că, până aş putea spune că am devenit un artist este cale lungă”, a spus Tudor înainte de marele moment: EL, live, pe scenă la Vocea României.

Momentul lui a fost cu adevărat sensibil, o interpretare, costumaţie şi coregrafie de excepţie, „ca un adevărat videoclip live”.

Loredana Groza i-a spus albaiulianului că are o prestanţă, că a jucat foarte bine personajul şi că este un băiat foarte drăguţ, iar vocea „pe măsura  arătării” lui.

Simley s-a arătat impresionat de interpretarea lui şi chiar l-a încurajat să meargă mai departe în această direcţie pe viitor: „Mi-a plăcut foarte mult punerea în scenă pe care aţi făcut-o împreună cei doi Tudor. Interpretarea ta a fost foarte bună şi tu eşti un tip carismatic, cred că ai un viitor în muzica românească, ai voce foarte bună şi te felicit pentru momentul pe care l-ai avut”, a spus Smiley.

Şi Marius Moga a avut cuvinte de laudă la adresa lui: „Bravo Tudor. A fost un clip real time la Vocea României. Îmi place mult piesa asta şi cred că ţi-a ieşit bine. E adevărat, pe refren aş fi simţit un pic mai multă forţă ca să ne prindem că acela e refrenul. Atât. E singurul meu comentariu, dar îmi place vocea ta si mi se pare ca te-aş auzi pe nişte piese pe radio. Ai un timbru foarte plăcut”.

Deşi a avut şansa ca el să fie salvat de antrenorul lui, nu a reuşit să rămână în concurs.
„Sunteţi foarte buni, sensibil egali, toţi. Vreau să ştiţi că decizia mea nu este ierarhică, ci este mai degrabă o opţiune şi exprimarea unei viziuni”, a spus antrenorul Tudor Chirilă înainte să aleagă să meargă mai departe în concurs cu un alt concurent din echipă, Tiberiu Albu.

La final, Tudor a dorit să mulţumească tuturor celor care i-au fost aproape şi l-au susţinut în aventura lui la Vocea României. ” Ideea este că vreau să vă mulţumesc vouă în primul rând ( juriului), pentru vorbele frumoase pe care mi le-aţi spus până în momentul de faţă, celor care au fost alături de mine din faţa micilor ecrane, prietenilor mei din gradenă, familiei mele, tuturor, celor care au făcut posibilă această emisiune, şi nu în ultimul rând ţie Tudor, pentru că am învăţat extrem de foarte multe lucruri de la tine într-un timp relativ scurt, dar valoros şi am să pun în practică tot ceea ce am reuşit să fur. Mulţumesc frumos”, a spus Tudor, vizibil emoţionat.

Prietenii îl susţin în continuare. Au început să apară deja mesaje pe reţeaua de socializare.

„Emotionant moment, Man! Succes şi felicitări! Povestea merge mai departe…chiar dacă în alt decor…”, este unul dintre mesajele postate.

Tudor Man are 29 de ani şi este născut în Blaj. A fost crescut de părinţi la Teiuş, până la vârsta de 18 ani, când şi-a luat viaţa “în piept” şi a decis să se mute singur la Alba Iulia. A activat ca solist în trupa “The Hearts”, susţinând nenumărate concerte atât în localuri cât şi la evenimente speciale. De asemenea, este cunoscut şi ca showman de karaoke. De aproximativ 2 ani s-a mutat în Bucureşti să-şi “caute viaţa”. Ştie că vrea o carieră în muzică şi consideră că aici se poate face muzică la un alt nivel.

Vă prezentăm mai jos momentul lui, din etapa live-urilor:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea