Rămâi conectat

Sport

VIDEO| Albaiulianul Andrei Dăramuș, 6 luni interdicție de a boxa după un KO șocant în Cupa Romaniei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala Polivalentă din Iași a fost vineri, 19 martie, gazda galei semifinalei Cupei României la box pentru seniori. Evenimentul a avut parte de dueluri extrem de spectaculoase, 6 din cele 12 meciuri încheindu-se înainte de limită.

Cel mai spectaculos moment al serii s-a petrecut în prima semifinală a categoriei 75 kg, meci în care Karol Szabo (Arena Cluj) l-a făcut KO în repriza a doua pe Andrei Dărămuș (Alba). Dărămuș a căzut ca secerat la podea în urma unui croșeu puternic și bine țintit în bărbie, iar medicii prezenți în sală au intervenit de urgență și l-au repus pe picioare pe pugilistul din Alba.

KO devastator în Cupa României la box. Andrei Dărămuș a primit interzis să mai lupte timp de 6 luni

YouTube video

La scurt timp după ce și-a revenit, Andrei Dărămuș a fost transportat la spital pentru mai multe investigații neurologice, iar medicii i-au interzis acestuia să mai practice boxul în următoarele șase luni după lovitura primită. În timp ce medicii îi acordau îngrijiri lui Dărămuș, care a avut convulsii imediat după ce a căzut la podea, adversarul său a stat în genunchi și s-a rugat pentru sănătatea colegului.

Un alt duel extrem de spectaculos a fost cel dintre Petre Gogoșanu (CSM Craiova) și Alexandru Cuciureanu (Năvodari), din prima semifinală a categoriei 69 kg. Cuciureanu s-a impus la puncte după ce meciul a fost oprit de arbitri, ambii sportivi având nevoie de intervenția medicului în urma schimburilor dure de lovituri. După meci, învingătorul a avut nevoie de câteva copci.

În ceea ce-i privește pe ieșeni, doar unul din cei doi semifinaliști a acces în finală. Marian Chiriac (Nicolina, antrenor Nicolae Chipirog) a trecut în finala categoriei 63 kg după ce l-a învins prin RSC în repriza a 3-a în semifinale pe George Dumitrescu (Ploiești), acesta din urmă accidentându-se în ultima rundă, în timp ce se afla în avantaj.

În schimb, Robert Lambă (ACS Valea Lupului, antrenor Ion Băetu) a fost învins de James Chereji (Hunedoara), la 57 kg, sportivul ieșean rămânând cu bronzul.

Sursa: prosport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea