VIDEO AERIAN: Atmosferă de poveste la Alba Iulia. Parcul sărbătorilor de iarnă din în Piața Cetății surprins în imagini de la înălțime

Piața Cetății din Alba Iulia strălucește din nou ca într-o poveste de Crăciun. Parcul sărbătorilor de iarnă, cu pavilion și brad cu mii de luminițe, căsuțe cu de toate, patinoar, Moș Crăciun cu reni și alte bucurii care transmit din magia perioadei care urmează îi așteaptă pe toți locuitorii municipiului să-l viziteze și să se distreze aici, în următoarele două luni.

parc-sarbatori-alba-iuliaImaginile de la înălțime cu Cetatea Alba Carolina îmbrăcată de sărbătoare” au fost filmate și în acest an de albaiulianul Călin Magda.

Parcul sărbătorilor de iarnă din Alba Iulia a fost deschis, marți, 6 decembrie în prezența a zeci de albaiulieni, adulți, tineri și copii care au împărțit bucuria de a se afla într-un loc plin de veselie.

Cei care doresc să petreacă mai multe ore în acest cadru minunat au la dispoziție patinoarul artificial, care va fi deschis în fiecare zi, în intervalul orar 10.00 – 22.00. O oră pe gheață costă 5 lei, iar închirierea unei perechi de patine, 5 lei.

Cei care vor veni să patineze sau pur și simplu să se bucure de atmosfera creată se vor putea încălzi, contra cost, cu un ceai fierbinte, vin fiert, cafea sau ciocolată caldă. De asemenea vor putea cumpăra produse alimentare, turtă dulce, cozonaci şi multe altele, de la căsuţele amenajate în Piața Cetății.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...