Rămâi conectat

Sport

Victorii pe linie ale gazdelor, duminică după amiază, în Liga a 4-a | Succese pentru Viitorul Sântimbru, Viitorul Vama Seacă şi Hidromecanica Şugag

Dan HENEGAR

Publicat

în

Victorii obţinute în Liga a 4-a de Viitorul Sântimbru, Viitorul Vama Seacă şi Hidromecanica Şugag

În meciurile disputate duminică după amiază în runda a 12-a din Liga a 4-a de fotbal a judeţului Alba s-au consemnat victorii pe linie ale gazdelor.

Amfitrionii s-au impus în duelurile de la Galtiu, Vama Seacă şi Şugag.

Viitorul Sântimbru – Inter Unirea 4-2 (3-2)

Au marcat: Coman (10, 29), Biro (40), Oană (60), respectiv Gherman (15), Megyesi (31)

Sântimbrenii au repurtat o victorie eroică, ei evoluând în inferioritate numerică încă din minutul 18, când a fost eliminat Oltean (roşu direct). În ceaţa de la Galtiu primul gol a fost urmare a unui penalty; iniţial Coman a ratat, însă a fost atent pe respingere şi a reluat în plasă, deblocând tabela.

Viitorul Vama Seacă – CS Zlatna 1-0 (0-0)

A marcat Spinean (79)

Mândria fotbalistică a comunei Hopârta s-a impus la capătul unui duel aprig, printr-un gol marcat spre final. De notat că zlătnenii au ratat un penalty în minutul 35, prin A. Cîmpean (paradă a portarului Lepădat). Gazdele nu mai câştigseră din runda a 6-a, când au depăşit în deplasare formaţia GT Sport Alba Iulia.

Hidromecanica Şugag – Performanţa Ighiu 2-1 (0-1)

Au marcat: P. Lazăr (65, 71)/ Negură (32)

Gazdele au reuşit să întoarcă rezultatul după pauză, prin „dubla” lui P. Lazăr, beneficiind şi de superioritatea avută după eliminarea lui Potopea (Performanţa), survenită în minutul 43. Formaţia din Şugag obţine prima victorie după trei egaluri consecutive, precedenta izbândă fiind tot acasă, în dauna Industriei Galda. Spre deosebire de partida de la Zlatna din runda anterioară, ighienii nu s-au ales cu nimic din a doua deplasare consecutivă.

foto: facebook Inter Unirea

Lucian DĂRĂMUŞ


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Sportul Câmpeni, învingătoare la turneul de fotbal din Câmpeni | 12 echipe, participante la atractiva competiție

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sportul Câmpeni a câștigat un turneu de fotbal în sală disputat la Câmpeni, competiție ce a avut la start 12 participante. De curând, la Câmpeni s-a desfășurat un turneu de fotbal în sală, competiția la care au luat startul 12 echipe fiind organizată de conducătorii clubului Sportul Câmpeni (Marian Petricele, Sergiu Bistraie și Mihai Negrea). […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare