Ziarul Unirea

Veljovic neagă că ar fi semnat pentru reeşalonarea datoriei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Gruparea Unirea Alba Iulia îi datorează 22.500 de euro jucătorului de origine sârbă, Rade Veljovic, iar pentru a fi programată în ediţia de anul acesta a Ligii a II-a trebuia să rezolve cumva această problemă. Vârful sârb avea de recuperat nu mai puţin de 22.500 de euro de la conducătorii formaţiei ardelene. Văzând că nu mai recuperează banii, acesta a ales să se ducă la AFAN (Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori), cu scopul ca Unirea să fie somată să plătească. Clubul din Alba Iulia nu a vrut să achite toţi banii odată şi a hotărât să-i dea fotbalistului sârb în două tranşe, însă Veljovic nu a fost de acord, considerând că cinstit ar fi să-şi primească toţi banii cuveniţi în acelaşi timp. Conform siteului ofsaid.ro (material preluat şi de ligab.ro), cum Rade nu a vrut să semneze, oficialii ardeleni au fost puşi la ananghie, aşa că au ales o cale ilegală, tocmind semnătura vecinului nostru sârb, şi la numai două ore de la întrevederea ţinută la sediul AFAN, în prezenţa impresarului Zoran Djurici, a unui avocat din partea Unirii şi a lui Emilian Hulubei, vicepreşedintele asociaţiei amintite mai sus, la Federaţie Română de Fotbal a ajuns un act din care reiese că cele două părţi au ajuns la o înţelegere.
lUrmează o expertiză grafologică
Dacă se va dovedi că actul a fost falsificat, situaţia pentru echipa din Ardeal nu va fi una foarte roză, iar oamenii care au săvărşit această faptă ar putea sfârşi după gratii pentru fals în acte. Cu siguranţă, Rade Veljovic va cere o expertiză grafologică, identificându-se astfel autenticitatea semnăturii. Fostul jucător al lui CFR Cluj a evoluat în 29 de partide ale Unirii, timp în care a înscris de 5 ori. Unirea Alba Iulia a depus pe 1 august la FRF un act prin care dovedea că a ajuns la o înţelegere cu fostul său jucător Rade Veljovic. Astfel, cele două părţi s-ar fi înţeles ca jucătorul să îşi primească restanţele în valoare de 22.500 de euro în două tranşe, prima până pe data de 16 august anul curent, iar a doua până pe 31 august 2011. De aici a pornit scandalul. Potrivit ofsaid.ro, Veljovic şi impresarul său au susţinut că jucătorul nu ar fi ajuns la nicio înţelegere cu gruparea albaiuliană, iar semnătura i-a fost falsificată. Înţelegerea este negată vehement de Rade Veljovic, iar jucătorul sârb este decis să efectueze o expertiză grafologică care să demonstreze că semnătura de pe actul respectiv nu îi aparţine. Fostul atacant al Unirii a solicitat ca toată datoria restantă să îi fie achitată într-o singură tranşă. Ieri, oficialii unirişti au refuzat să comenteze acest caz. „Nu ştiu de aşa ceva, am preluat de curând echipa”, a menţionat Ioan Dida, preşedintele albaiulian. „Dacă susţine asemenea caz, Rade nu are decât să conteste semnătura respectivă”, a menţionat şi Vasile Trifan, vicepreşedinte CA al Unirii. (M.N.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

sandu 4 august 2011 at 1:23

cum a aparut buza cum au si scandalurile la unirea. numai asa va puteti vinde ziarul unirea

pupou 4 august 2011 at 9:57

sa fii tu sanatos ca belele curg bre miezule…

Cred ca l-au facut pe Rade ! 4 august 2011 at 14:27

Cum ,,matrapalzacurile,, sunt in floare si sarbu nui nebun,inclin sa cred ca i-au falsificat semnatura ca s-o amane……Unii e banditi !!!

Comentariile sunt oprite