Rămâi conectat

Sport

Vasile Ursu, noul director sportiv al Performanţei Ighiu! „Am acceptat provocarea atras fiind de promovarea în Liga a 2-a”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vasile Ursu Performanta Ighiu 1Antrenorul unirist Vasile Ursu (37 de ani) este noul director sportiv al divizionarei terţe Performanţa Ighiu, albaiulianul luându-şi postul în primire în aceste zile.

La Ighiu este un proiect frumos, de viitor, vor crea şi un centru de copii şi juniori. Am venit alături de Adorian Himcinschi atras fiind de obiectivul îndrăzneţ de a ataca promovarea în eşalonul secund. Unirea face parte din sufletul meu, am petrecut acolo 12 ani, însă m-am săturat de muncă voluntară„, a spus antrenorul albaiulian, consacrat în timp prin munca la nivelul sectorului juvenil al „alb-negrilor”.

Aşadar Vasile Ursu a părăsit formaţia din Cetatea Marii Uniri şi a trecut la o muncă administrativă, o premieră în cariera sa. „Am făcut o mutare inspirată şi ne-am întărit şi în plan organizatoric. Aveam nevoie de experienţa sa fotbalistică„, a precizat Adorian Himcinschi.

 

În sezonul trecut, Ursu s-a ocupat de echipa de juniori B ai Unirii Alba Iulia, ce activa în Liga Elitelor, dar acum a acceptat provocarea venită de la formaţia de Liga a 3-a, unde va colabora cu Adorian Himcinschi, un alt unirist. Performanţa va susţine miercuri dimineaţă un amical în deplasare cu CNS Cetate Deva.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea