Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier la Blaj: Biciclist lovit de un autoturism

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un bărbat care se deplasa pe bicicletă pe DJ 107, la ieșire din Blaj spre Mănărade, a fost acroșat de un autoturism, duminică seara.

Accidentul rutier s-a produs la km 48+200 m. Biciclistul a fost transportat de urgență la spital.

UPDATE 1: Potrivit polițiștilor biciclistul, care nu era echipat cu vestă reflectorizantă și a cărui bicicletă nu era semnalizată corespunzător, a intrat pe contrasens și a fost surprins și accidentat de un autoturism Mitsubishi Pajero înmatriculat în străinătate. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE 2: În urma cercetărilor de la fața locului s-a stabilit că O.I., de 47 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, în direcţia Blaj – Cergău, nu l-a observat pe S.P.D., de 35 de ani, din  municipiul Blaj, care circula pe o bicicletă, acroșându-l. În urma accidentului biciclistul a suferit leziuni corporale grave în zona capului şi a fost transportat la spitalul din Blaj de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 11.000 de lei și patru permise de conducere reținute, joi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 11.000 de lei și patru permise de conducere reținute, joi În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea