Rămâi conectat

Actualitate

UNPR – cavalerii stângii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Uniunea Naţională pentru Progresul României s-a născut în primăvara anului 2010, din dorinţa de a reprezenta o alternativă modernă şi progresistă la partidul care a parazitat şi a compromis stânga românească în ultimele două decenii – PSD.
UNPR se bazează pe doi piloni: interesul naţional şi dialogul social. Interesul naţional îl reprezintă problemele tuturor românilor. Dialogul social, mai ales relaţia cu sindicatele, dacă este unul foarte consistent şi corect, aduce stabilitate şi echilibru în orice societate.
UNPR promovează o politică pragmatică şi propuneri de guvernare, cinstite şi loiale interesului naţional.
UNPR doreşte să iniţieze o mişcare socială naţională prin care să devină partidul progresului în România şi al recâştigării demnităţii fiecărui român.
UNPR este adepta consensului politic pe marile teme de interes naţional. UNPR nu respinge nicio alianţă cu forţele pozitive, loiale ţării, care susţin progresul şi modernizarea României.
UNPR se adresează tinerilor, familiilor tinere care au nevoie de sprijin pentru a-şi creşte copiii, generaţiilor active pentru care statul este adesea un obstacol în împlinirea personală şi generaţiilor care au contribuit la construcţia acestei ţări şi au nevoie de susţinere.
UNPR promovează patriotismul pozitiv al celor care cred în capacitatea de regenerare a României şi nevoia unui stat activ, puternic, dar echilibrat, care dă un impuls iniţiativei personale de împlinire.
PROGRESUL ROMÂNIEI, INTERES NAŢIONAL!

Biroul de presă UNPR Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea