Ziarul Unirea

UNPR – cavalerii stângii

    Uniunea Naţională pentru Progresul României s-a născut în primăvara anului 2010, din dorinţa de a reprezenta o alternativă modernă şi progresistă la partidul care a parazitat şi a compromis stânga românească în ultimele două decenii – PSD.
UNPR se bazează pe doi piloni: interesul naţional şi dialogul social. Interesul naţional îl reprezintă problemele tuturor românilor. Dialogul social, mai ales relaţia cu sindicatele, dacă este unul foarte consistent şi corect, aduce stabilitate şi echilibru în orice societate.
UNPR promovează o politică pragmatică şi propuneri de guvernare, cinstite şi loiale interesului naţional.
UNPR doreşte să iniţieze o mişcare socială naţională prin care să devină partidul progresului în România şi al recâştigării demnităţii fiecărui român.
UNPR este adepta consensului politic pe marile teme de interes naţional. UNPR nu respinge nicio alianţă cu forţele pozitive, loiale ţării, care susţin progresul şi modernizarea României.
UNPR se adresează tinerilor, familiilor tinere care au nevoie de sprijin pentru a-şi creşte copiii, generaţiilor active pentru care statul este adesea un obstacol în împlinirea personală şi generaţiilor care au contribuit la construcţia acestei ţări şi au nevoie de susţinere.
UNPR promovează patriotismul pozitiv al celor care cred în capacitatea de regenerare a României şi nevoia unui stat activ, puternic, dar echilibrat, care dă un impuls iniţiativei personale de împlinire.
PROGRESUL ROMÂNIEI, INTERES NAŢIONAL!

Biroul de presă UNPR Alba

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

gogu 15 februarie 2012 at 13:31

sunteti un partid de securisti, tradatori, infractori pe care nu v-a ales nimeni si parazitati parlamentul. la urmatoarele alegeri veti fi pusi acolo unde va e locul: la cosul de gunoi a istoriei

Ptr. gogu ... pintenogu , care a pus la ... Mita nodu!!! 15 februarie 2012 at 14:29

… Ma gogule , noi stim cine esti du-te si cautal pe dr. Liviu Stoica ca ai mare nevoie de el iar securisti iti raspund personal ca nu mai sunt in functii de raspundere . Noi suntem ARMATA ROMANA ma prostanacule si in acelasi timp ministrul apararii e presedintele UNPR , ceea ce inseamna PROGRES SI DEMOCRATIE ! Da , va este teama de noi dar va promit ca acel cos la care pe tine nu te duce mintea si faci referire , acolo o sa va fie locul vostru.
Iti reamintesc si sa nu uiti , ca institutiile cu ce-a mai mare incredere la populatia Romaniei sunt Biserica Ortodoxa si Armata Romana . Dupa ce treci pe la dr. Stoica Liviu sa nu uiti sa mai treci si pe la … scoala ca ai mare nevoie.

Totaiai 15 februarie 2012 at 19:08

Ba ARMATA ROMANIEI, tot atatea voturi luati la alegerile viitoare, cate ati luat si la alegerile anterioare! Apropo, cate voturi ati luat atunci , de ati intrat in parlament? Cate, bai cu „progres si democratie”? Zero? Pai cum Zero si voi sunteti acum mari parlamentari? Chiar nu va e rusine? Pai eu stiam ca atunci cand vorbesti de armata, vorbesti de ONOARE…Unde va e onoarea, fratilor din ARMATA ROMANIEI? V-ati dat-o pe „ciolan”? Ce mai conteaza, TOT AIA-I!

nicusor + L 15 februarie 2012 at 14:53

asa e gogule imi amintesc can au tradat-o pe ma-ta au bagato securistii prin beciuri au violto sitea facut pe tine asa retardat si handicapat

Psiho 15 februarie 2012 at 17:06

Daca se ia in considerare faptul ca UNPR functioneaza in parlament fara sa fi participat la alegeri, fiind alcatuit initial doar din cativa fugari ai altor partide, un om normal la cap poate sa spuna ca tot ce a intreprins coalitia aflata la putere in parlament, guvern, etc. este ilegal. Cat despre moralitate… Firesc ar fi ca aceste ilegalitati sa fie reparate la un moment dat.

nimeni 15 februarie 2012 at 18:23

Da… da… UNPR = cavalerii p0lii sub conducerea ” sefului mafiei personale a lui Adrian Nastase ” cum obisnuia sa-l numeasca pe liderul vostru „spiritual” impostorul cu chelie de la Cotroceni ! De fapt voi ce vreti ba’ lingailor ? Sa va mai voteze cineva ? Inseamna ca nu sunteti in toate mintile dupa cum vad…

gogu 15 februarie 2012 at 19:47

iata cine u unepereul:

oprea: seful mafiei personale a lui basescu
diaconescu: securist
ontanu: alt general facut la apelul bocancilor
miki spaga: numele spune tot
lica crisan: securist
antonie solomon: fostul primar al craiovei, infractor de drept comun
toader ulise: un analfabet
etc, etc

toti uneperistii sunt niste traseisti notorii si locul lor va fi la haznaua istoriei

Dorin 15 februarie 2012 at 20:00

Cat timp functionau in PSD , sau PNL ,erau valabili , iar , cum au trecut la alt partid , au devenit indezirabili , securisti , analfabeti , etc ;asta-i logica lui gogu care spurca forum-ul in fiecare zi !

Ptr. gogu asta analfabet si bolnav 15 februarie 2012 at 21:08

Ma prostanacule , du-te la scoala si la doctor , dr. Stoica Liviu te asteapta , noi stim ce vrem iar voi nu stiti ce sa mai faceti , ca sfirsitul va este tare aproape ; TRAIASCA ARMATA ROMANA IMPREUNA CU UNPR SI POPORUL ROMAN , care astazi in momente grele e salvat de ARMATA ROMANA si dl. general OPREA.

gogu 15 februarie 2012 at 21:26

@ apevistul de mai sus: salveaza-ne doamne de prosti!

Comentariile sunt oprite