Rămâi conectat

Sport

Uniriştii negociază pentru M. Cristea şi G. Petcuţ

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Tratativele pentru Marius Cristea (Europa Alba Iulia, 22 ani) şi George Petcuţ (FCM Tg Mureş, 25 ani), doi dintre jucătorii vizaţi să întărească linia de mijloc a divizionarei secunde continuă. „Din punctul nostru de vedere nu vor fi probleme. Suntem deschişi la o colaborare cu Unirea, mai rămâne să se înţeleagă cu fotbalistul”, a spus Liviu Coacăză, vicepreşedintele Europei. „Jucătorul ar agrea ideea să vină la Alba, însă în cazul împrumutului ar pierde o sumă de bani. Rămâne să vedem cum decurg negocierile”, a precizat impresarul Dragoş Daniel ce-l reprezintă pe fostul căpitan al Silvaniei. De asemenea şefii Unirii au afirmat că s-au înţeles verbal cu fundaşul Bumbac (ex-Dacia Mioveni) care ar urma să semneze contractul săptămâna viitoare. Altfel, aurarii şi-au amânat reluarea pregătirilor pentru luni (discuţiile cu Europa sunt în derulare), o variantă de antrenor fiind clujeanul Stelian Gherman. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice, în cadrul Galei Sportului, eveniment organizat la Sala „Transilvania” și organizat de CJ Sibiu! Miruna Măda, sportiva originară din Alba, a fost desemnată, de curând, cel mai bun sportiv din județul Sibiu în anul 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea