Rămâi conectat

Sport

Uniriştii intră vineri în vacanţă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, divizionara secundă a avut parte de un joc de verificare în care au fost supuşi testelor 7 jucători noi, în speţă M. Pastor (24 ani, mijlocaş stânga), A. Litean (29 ani, mijlocaş dreapta) şi Şt. Popa (23 ani) de la Unirea Ungheni, Fl. Stan (atacant, 18 ani) şi Cl. Muntean (atacant, 18 ani), ambii Metalul Aiud, A. Savu (21 ani, mijlocaş central) şi D. Cutean (22 ani, fost la CFC Cluj, juniori). Echipierii albaiulieni vor primi vineri vacanţă pentru trei săptămâni, până pe 4 iulie, dată când Gabriel Rotaru a fixat data reluării pregătirilor. Altfel, FC Unirea Alba Iulia a depus ieri dosarul pentru licenţierea în campionatul viitor şi se aşteaptă o decizie din partea FRF în privinţa „OK”-ului pentru Liga a 2-a. Pînă la finele acestei săptămîni, şefii Unirii speră să mai achite din datoriile către actualii echiperi.
l”Motanul” n-a uitat Unirea
Astăzi, de la ora 18.00, fostul unirist Ovidiu Maier, coleg cu Gabriel Rotaru la ASA Tg Mureş a organizat o întâlnire de verificare la Fărău, între echipa locală la care activează (Locul 4 în Seria 1 a Ligii a 5-a) şi FC Unirea Alba Iulia. Va fi o veritabilă sărbătoare pentru micuţa localitate de lângă Ocna Mureş, jocul fiind urmat de o masă festivă. „La Alba Iulia mereu au fost probleme cu banii. Am stat cu sufletul la gură stagiunea precedentă şi m-am bucurat enorm că au reuşit să se salveze de la o umilitoare retrogradare. Sper ca viitorul să fie mai bun în «Cetate». Această acţiune de la Fărău este într-un fel cadoul meu pentru Unirea”, a declarat ieri „Motanul”, mijlocaşul de geniu în vârstă de 40 ani.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea